• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Fenerbahçe'den rahat galibiyet

Fenerbahçe'den rahat galibiyet
Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi moral buldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi moral buldu.

Ülker Stadı'nda oynanan maça sarı-lacivertliler, çok hızlı başladı. Fenerbahçe, 4. dakikada Ozan Tufan, 6. dakikada ise Giuliano ile goller buldu. Maçın 28. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'ın golüyle farkı üçe çıkaran sarı-lacivertliler, soyunma odasına 3-0 önde gitti.

İkinci yarıda Evkur Yeni Malatyaspor, 68. dakikada Batuhan Altıntaş'ın golüyle umutlansa da Fenerbahçe, sahadan 3-1 galibiyetle ayrılması bildi.

Bu galibiyetle puanını 14'e yükselten Fenerbahçe, gelecek hafta oynayacağı Galatasaray derbisi öncesi de moral bulmuş oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor ise teknik direktörü Erol Bulut'la çıktığı ikinci maçını da kazanamadı ve 8. hafta sonunda 8 puanda kaldı.

Hasan Ali, 2 yıl sonra gol attı

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım, 2 yıl sonra gol sevinci yaşadı.

Maçın 28. dakikasında takımının 3. golünü rakip filelere gönderen sarı-lacivertli futbolcu, bu karşılaşmadan önceki son golünü 21 Kasım 2015'te Mersin İdmanyurdu'na atmıştı.

Öte yandan Fenerbahçe'de Giuliano bu sezon 3., Ozan Tufan ise 2. kez ligde gol attı.

Fernandao 7 ay sonra

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jose Fernandao, 7 ay sonra resmi bir maçta forma giydi.

Geçen sezon 17 Mart'ta Kadıköy'de oynanan Atiker Konyaspor maçında kolu kırılan Fernandao, uzun bir sakatlık süreci geçirmişti.

Fernandao, maçın 64. dakikasında Soldado'nun yerine oyuna girdi. Fernandao oyuna girerken sarı-lacivertli taraftarlar alkışlarla Brezilyalı futbolcuya destek oldu.

Kalesini yine gole kapatamadı

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor maçında da kalesini gole kapatmayı başaramadı.

Sarı-lacivertliler, oynadığı son 19 resmi karşılaşmada da kalesinde gol gördü.

Geçen sezon oynadığı son 8 resmi karşılaşmanın tamamında kalesinde gol gören Fenerbahçe, bu sezon yaptığı 11 maçta da kalesini gole kapatamadı.

Sarı-lacivertliler, en son geçen sezon deplasmanda Galatasaray'a karşı oynadığı lig müsabakasından 1-0'lık galibiyetle ayrılmış ve kalesinde gol görmemişti. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim