• BIST 9464.73
  • Altın 2488.057
  • Dolar 32.5993
  • Euro 34.7989
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması
Fenerbahçe'nin geleneksel yılbaşı kutlaması, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde dün gece gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp personelinin katıldığı gecede, son model 5 otomobil ve 80 farklı hediye, kura ile kulüp çalışanlarına dağıtıldı.

Geceye, Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Ali Yıldırım, Ömer Temelli, Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Selim Sapan, Ali Cenk Başak, yönetim kurulu danışmanı Vedat Olcay, mali işler koordinatörü Tamer Yelkovan, grup şirketleri yöneticileri ve kulüp çalışanları katıldı. Vildan Demir'in şarkılarıyla renk kattığı gecede kulübün personeli için düzenlediği geleneksel piyango çekilişi de gerçekleştirildi. Piyango çekilişinde büyük ödül olarak başkan ve yöneticilerin hediye ettiği 5 adet otomobil sahiplerini buldu. Gecede ayrıca 80 adet çeşitli hediye yine kura sonucu kulüp çalışanlarına dağıtıldı.

Başkan Yıldırım, "2015 yılında hepimiz başarılıyız. Geldiğimiz noktada dünyada rekorlar kıran sporcular, takımlar yaptık. Bu Fenerbahçe kongre üyelerinin, Fenerbahçe Divan Kurulu üyelerinin bize verdiği destek ve güven, taraftarın bize güveni ve siz emekçilerin çalışmasıyla olmuştur. Onun için tek tek bütün şirketlerimizde ve kulübümüzde çalışan sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"HEPİMİZİN BARIŞ İÇERİSİNDE VE MUTLU OLARAK YAŞAMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Yeni yılda barış mesajı veren Başkan Aziz Yıldırım, "Yeni yılın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bunu dilerken, barış içerisinde yaşayan bir ülkede yaşamak şartıyla diyorum. Hepimizin barış içerisinde ve mutlu olarak yaşamasını da temenni ediyorum. Savaşlardan uzak, birbirimizi seven bir toplum olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin toprağında yaşayan insanlar olarak" dedi.

"FUTBOL TAKIMI VE AMATÖR TÜM BRANŞLARDA ŞAMPİYON YAPMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe Kulübü olarak, çalışanları olarak, Fenerbahçe'yi gelecekte görev alacak arkadaşlara daha iyi şartlarda emanet edebilmek için bu yıl daha çok çalışacaklarını belirten Başkan Yıldırım, "Hedefler büyük. Futbol takımı ve amatör tüm branşlarda hem Türkiye'de hem yurt dışında şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Bireysel olarak sporcularımızın Avrupa ve dünyada başarılı olmasını arzu ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Geldiğimde 16 milyon dolar olan bütçeyi 250 milyon dolarlara çıkardık. İnşallah gelecekte bu bütçe daha yüksek rakamlara ulaşır. Başarının şartı ekonomi, tesis ve sporcuların yetişmesidir. Bunu da biz yapmış olduğumuz çalışmalar ve sizlerin sayesinde kurumsal hale getirdik. Bundan sonra da tahmin ediyorum ki bu düzen devam edecektir" açıklamasını yaptı.

"3 TEMMUZ'DA BİZLER METRİS'DE SİZLER DIŞARIDA BELKİ DE HAYATLARIMIZIN EN KÖTÜ GÜNLERİNİ YAŞADIK"

3 Temmuz sürecine de değinen Başkan Yıldırım, "Fenerbahçe büyüktür, büyüklüğünü de 3 Temmuz'da göstermiştir. 3 Temmuz'da bizler Metris'de, sizler dışarıda belki de hayatlarımızın en kötü günlerini yaşadık. Ama bugün aydınlık günlerdeyiz. Bugün söylediğimiz her şey gerçekleşti. Bize kaçacak diyenlerin hepsi ellerinde çantalarıyla kaçtılar ve kaçacaklar. Hesap verecekler. Buna UEFA'sı da FIFA'sı da TFF'si de dahil olmak üzere. Çünkü biz davamızda haklıyız. Biz şike yapmadık. Bunu her gün tekrar ediyoruz ve bugün yine tekrar ediyoruz. Bizi hapse atmak için Fenerbahçe'yi ele geçirmek için kanunlar çıkardılar. Ama bu kanunlar da yetersiz kaldı, bugün hepimiz görüyoruz. Bugün haklılığımızı yalnız bizler değil tüm kamuoyu dile getiriyor. Daha konuşamayanların dilleri çözülecektir" diye konuştu.

"FENERBAHÇELİ DOĞDUK, FENERBAHÇELİ ÖLECEĞİZ"

"Benim sizlerden isteğim; benimle beraber yol alan sizler, bizlerin olup olmaması önemli değil" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

"Önemli olan sizlerin bu kulübe sahip çıkmasıdır. O da daha çok çalışarak, daha verimli ve üretim yaparak bu kulübe katkı yapmaktır. Bugüne kadar yaptınız, bundan sonra da yapacağınızdan eminim. Tüm ailenize, sağlık, mutluluk ve Allah'ın gönlünüzden istediklerinizi yerine getireceği bir yıl yaşamınızı diliyorum. Hepinize tekrar teşekkürler. İyi ki Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli doğduk, Fenerbahçeli öleceğiz."

USLU'DAN ŞARKILI GÖNDERME

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ise Vildan Demir'in seslendirdiği şarkılarına gönderme yaparak, "Vildan hanım beni etkileyen 2 tane şarkı söyledi. Bir tanesi "Seni uzaktan sevmek çok güzel'di. Ama biz Fenerbahçeliler uzaktan sevmeyi sevmiyoruz. Yakından sevmeyi seviyoruz. Onun için yakından sevelim. Biz yakından sevdiğimiz için 3 Temmuz'u hallettik. 2. şarkısı da bence daha önemli bir şarkı. "Çok sevdim, çok sevdim ama senin gibisini sevmedim" diyor. Evet biz de bütün Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarını çok sevdik ama Aziz Yıldırım gibisini sevmedik. Sağ olan başkanlar alınmasın. Ölenler Faruk başkan olmak üzere hepsini saygıyla anıyorum. Teşekkür ederiz Sayın Aziz Yıldırım" dedi.

"AYAĞIMIZDAN ÇEKTİLER"

Fenerbahçe'nin takımlarının ve sporcularının elde ettiği başarıları sıralayan Mahmut Uslu, "3 Temmuz'dan sonra bulmuşlar boş yolu. Diyorlar ki 3 kere şampiyon oldu, 2 kere şampiyon oldu. Futbol takımımız her zaman Avrupa'da ilk 8'e girecek takım. Maalesef ayağımızdan çektiler. Fenerbahçeli diye geçinenler de dahil 3 Temmuz'da ayağımızdan çektiler. Ama buna rağmen sağ ol Aziz Yıldırım. Dimdik ayakta durdu; sizler gibi çalışanlar, sizler gibi emekçiler bizi ayakta tuttunuz. Çünkü bizim yanlışımız yoktu. Biz hiç yanlış yapmadık" dedi.

"KUMPASÇILARDAN HESAP SORACAĞIZ"

Mahmut Uslu, paralel yapının oyunlarının bittiğini vurgulayarak, "İnşallah onların hepsinden daha hesap soracağız, daha bitmedi. Sakin konuşuyorum ama Fenerbahçelilerin çok hakkı yendi ve yenmeye devam ediyor. Onun için sizler iyi çalışın, iyi emek verin. Biz sizlere güveniyoruz" diye konuştu.

"YANDEX'İ KULLANMAYA DEVAM EDİN"

Türkiye ile Rusya arasındaki krize ve Fenerbahçe'nin Yandex projesine de dikkat çeken Mahmut Uslu, "Evet Rusya ile kriz var ama Rus gazını kullanmıyor musunuz? Lütfen rica edeceğiz Yandex'i de kullanmaya devam edin" dedi.

Fenerbahçe çalışanlarının yeni yıl kutlaması Fenerbahçe marşları eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Fenerbahçe’de Yılbaşı Kutlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim