• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Fenerbahçe’de TEK Hedef Galibiyet

Fenerbahçe’de TEK Hedef Galibiyet
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i son 16 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga'yı yenerek deplasmana avantajlı gitmek istiyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i son 16 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga'yı yenerek deplasmana avantajlı gitmek istiyor.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Portekiz ekibi Braga'yı kendi evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe bu maçtan galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor. Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkarken, kırmızı kart cezalısı Diego'nun yerine ise Ozan Tufan forma giyecek.

SARI-LACİVERTLİLERDE KALEDE SÜRPRİZ

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, kalede sürpriz bir tercih yaparak Fabiano Ribeiro'nun yerine Volkan Demirel'i oynattı. Sakatlığı olmadığı sürece UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan itibaren Fabiano'yu oynatan Pereira, lig maçlarında tercih ettiği Volkan Demirel'e Braga karşısında şans tanıdı. Fabiano ise yedek kulübesinde oturdu. Pereira, daha önceki basın toplantılarında Avrupa kupalarında Brezilyalı kaleciyi oynatacağını söylemişti.

GÖNÜL KADRODA, NANİ YEDEKTE

Kaburgasında kırık bulunan sarı-lacivertli futbolcu Gökhan Gönül, Braga karşısında ilk 18'de yer aldı. Ligde Akhisar Belediyespor maçında sakatlığından dolayı kadroda yer almayan Gökhan, son antrenmanda takımla çalışmıştı. Pereira, Gökhan'ın yerine Manisa deplasmanında birer gol ve asist yapan Şener Özbayraklı'yı tercih etti. Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani ise Braga karşısında maça yedek kulübesinde başladı. Ligde Beşiktaş maçında yedek kalan, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise sakatlığından dolayı kadroya giremeyen Nani, Braga karşısında da Pereira'dan formayı alamadı.

MARKOVIC VE DIEGO RIBAS KADRODA YOK

Fenerbahçe'de sakatlığı süren Sırp futbolcu Lazar Markovic ile kırmızı kart cezalısı Brezilya futbolcu Diego Ribas, Braga karşısında kadroda yer almadı. Uzun süredir sakatlığı devam eden Markovic bu maçta da takımını yalnız bırakırken, Diego ise 3 maçlık cezasını bu karşılaşmada tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim