• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Fenerbahçe'de kritik kongre başladı

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun'un aday olduğu kongrede konuşmaların yapılacağı Genel Kurul Toplantısı başladı. Salon önündeki TOMA’lar dikkat çekti
Fenerbahçe başkanını seçiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 2-3 Kasım 2013 tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapılacak. 2 Kasım Cumartesi günü saat başlayan Genel Kurul’da görüşmelerin ardından 3 Kasım Pazar günü seçim yapılacak.
 
55.20131102120555.jpg
 
* Fenerbahçe Kulübü'nen eski başkanlarından Ali Şen, sarı - lacivertli kulüpteki birlik ve beraberliğin çok güçlü olduğunu ve bu beraberliğin devam ettiği sürece kimsenin kendilerini yıkamayacağını söyledi. Bütün başkanlar, yöneticiler kulübü hakikaten öyle bir noktaya getirdilerki herkes Fenerbahçe ile yatıp kalkıyor.
 
* Çok sayıda basın mensubu, kongrede yaşananları haberleştirmek için salonda kendilerine ayrılan yerde hazır bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten dün yapılan açıklamada, başvuruda bulunan toplam 214 medya mensubunun akreditasyonunun gerçekleştirildiği bildirilmişti.
 
*Kongreye gelenlere salona girişte Aziz Yıldırım döneminde yapılan tesisler, alınan sportif başarılar ve ekonomik atılımların yer aldığı kitapçığın yanı sıra, gazeteci Yılmaz Özdil'in "Fenerbahçeli olsam" başlıklı yazısı dağıtıldı.
 
*Başkan Aziz Yıldırım, 61. yaş gününde kongre heyecanı yaşıyor. Doğum tarihi 2 Kasım 1952 olan Yıldırım, doğum gününde, Fenerbahçe Kulübü'ne yeniden başkan seçilmek için yarışa girerken üyeler "İyi ki doğdun Başkan" diye tempo tutarak salonda sürpriz yaptılar.
 
* Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurul, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı tarafından açıldı. Gündemin ilk maddesi gereği Kongre Divan Başkanlığı seçimi yapılırken, verilen tek önergeyle, Vefa Küçük başkanlığındaki kurul, oybirliğiyle seçildi.
 
*Toplantının yapıldığı salonu Aziz Yıldırım alkışlarla ve 'Ooooooo o Aziz Yıldırım' sloganlarıyla girdi. Aziz Yıldırım, salonu dolduran Fenerbahçelilere selam verip yerine oturdu. 
 
*Ali Şen, Uğur Dündar, Murat Özaydınlı, Serhat Çeçen gibi isimler de salona girdi. 
 
*Şike sürecine konu olan kupa kongre üyelerinin karşısında yönetim kurulu masasında yer alıyor.
Büyük Başkan şeklindeki tezahüratların yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar'ı da destekleyen bir grup Aydınlar'ın salona girişinde destekte bulundu. 
 
*Fenerbahçe'nin kongresi için F.Bahçe Ülker Sports Arena'da yoğun güvenlik önlemleri var. Yaklaşık 1000 polis güvenliği sağlarken, çok sayıda sivil polis de kongre öncesinde salonda bomba araması yaptı.
 
a.20131102120611.jpg
 
BELGÜ ÇEKİLEBİLİR
 
Sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve kulübün eski yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar, Eski Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Hulusi Belgü ve Yamen Uzun adaylıklarını açıkladı. Geçici ihraç cezası bulunan Hulusi Belgü'nün seçime girip giremeyeceği ise ihraç kararının kaldırılmasının oylanmasının ardından belli olacak.
 
b.20131102120621.jpg
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim