• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Fenerbahçe'de keyifler yerinde

Fenerbahçe'de keyifler yerinde
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, 4 Mayıs Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren şampiyon Fenerbahçe'nin antrenmanı oldukça neşeli geçti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına açık yapılan antrenmanda oyuncular, koşu, ısınma ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Dünkü antrenmanın ikinci bölümünde sağ bacağına darbe alan ve çalışmayı yarıda bırakan Salih Uçan, uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ve kasık ameliyatı olan Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Salih Uçan ve Egemen Korkmaz'ın özel program eşliğinde salonda çalıştığı bildirildi.

- İdmanda birbirleriyle şakalaştılar

Antrenman sırasında futbolcular sık sık birbirleriyle şakalaştı.

Takımın şampiyonluğu bitime 3 hafta kala ilan etmesiyle rahatlayan sarı-lacivertlilerin, özellikle 5'e 2 pas çalışmasında neşeli tavırları dikkati çekti.

Çift kale maçta da oyuncular, hakemlik yapan antrenör Volkan Kazak'a sık sık itiraz etti. Yeşil takımdan Mehmet Topal'ın attığı golü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymayan Kazak'a Hollandalı oyuncu Kuyt ellerini gözüne götürerek gözlük işareti yaptı. Daha sonra yeniden gol atan Sow, Volkan Kazak'a dönerek bu golün de ofsayt olup olmadığını sordu.

- Çift kale maç sert geçti

Antrenmanın son bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maç sert geçti.

Zaman zaman futbolcular birbirlerine sert girerken, 3 oyuncu kısa süreli sakatlık geçirdi. Maç sırasında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve A2 takımı kalecisi Murat Hocaoğlu sakatlık yaşadı. Emre ve Mehmet Topal tedavi olmadan maça devam ederken, Murat Hocaoğlu bir süre kenarda tedavi olduktan sonra yeniden oynadı.

Çift kale maç yeşil takım, pembe takımı 9-8 yendi. Yeşil takımın golleri Mehmet Topal (3), Emre Belözoğlu (2), Sow (2), Cristian ve Alves (kendi kalesine) atarken, pembe takımın gollerini Holmen (2), Emenike (2), Gökhan Gönül (2) ve Alves kaydetti. Maçtan sonra sevinen yeşil takım oyuncuları, basın mensuplarına poz verdi.

Bu arada maçta kaleye geçmeyen Volkan Demirel ve Ertan Ersu da oynadı.

- Fenerbahçe İzmir'de kalacak

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi İzmir'de konaklayacak.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yarın sabah yapacakları antrenmanın ardından öğleden sonra özel uçakla İzmir'e gidecek. Havalimanından İzmir Swiss Otel'e geçecek Fenerbahçe kafilesi, maç günü otobüsle Manisa'ya gidecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim