• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi
Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi'nde gözler yarın oynanacak ikinci maça çevrildi.

Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi'nde gözler yarın oynanacak ikinci maça çevrildi. Dün akşam oynanan serinin ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni 75-73 yenen Fenerbahçe 1-0 öne geçerken, yarına da moralli çıkma şansını yakaladı.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan serinin ilk maçında, bu sezon Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne yenilmeme geleneğini sürdüren Fenerbahçe'de Jantel Lavender 19 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, yarının da en büyük kozu olduğunu gösterdi. Sarı lacivertli ekipte Quanitra Hollingsworth ile Alexandria Quigley 14'er, Marissa Coleman da 12 sayıyla çift hanelere ulaşarak alınan galibiyette büyük pay sahibi oldular.

Beş maç üzerinden oynanan seride üç galibiyet elde eden ekip şampiyon olacak. Serinin ikinci maçı yarın saat 18.15'te Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanacak.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Başantrenörü George Dikeoulakos, play off yarı final serisinden beri çok ciddi maçlar oynadıklarını belirterek, final serisinin de çok zor olduğunu söyledi. Başantrenör George Dikeoulakos, hem Abdullah Gül Üniversitesi maçlarında hem de final serisinin ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediye karşısında çok iyi konsantre olduklarını ilk maçı kazanarak seride 1-0'ı bulmanı da kendilerine moral olduğunu söyledi.

George Dikeoulakos, final serisinde yarın oynayacakları maçı da kazanarak Hatay'a 2-0'ın avantajıyla gitmek istediklerini belirterek, sarı lacivertli taraftarları da destek için salona çağırdı.

FİNAL SERİSİNİN PROGRAMI

Bu arada Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde ikinci maç yarın oynanacak ve serinin İstanbul ayağı da tamamlanmış olacak.

Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyesi arasında 5 maç üzerinden oynanacak ve üç maçı kazanan tarafın şampiyon olacağı final serisinin ilk iki maçı İstanbul'da oynanacak. Serinin ilk maçını dün akşam oynayan ve 75-73 kazanan Fenerbahçe 1-0 öne geçerken, yarın saat 18.15'te oynanacak 2. maçı da kazanarak saha avantajını iyi kullanmak istiyor.

Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin yarın Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanacak 2. maçının ardından İstanbul ayağı tamamlanacak. Serinin 3. maçı 8 Mayıs Pazar günü Antakya Spor Salonu'nda Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin sahasında oynanacak.

Final serisinde; gerekirse dördüncü maç 10 Mayıs Salı günü yine Antakya Spor Salonu ve yine gerekirse beşinci maç için takımlar bu defa İstanbul'a taşınacak ve 13 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanacak ve 2015 - 2016 sezonunun şampiyonu belli olacak.

Karşılaşmaların saatleri daha sonra Ligler Direktörlüğü tarafından açıklanacak.

Cihan

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi

Fenerbahçe'de gözler ikinci maça çevrildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim