• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Fenerbahçe'de bir yıldız daha ayrılıyor

Fenerbahçe'de bir yıldız daha ayrılıyor
Fenerbahçe Ülker'de, Euorelague'in sayı kralı Andrew Goudelock'un ardından Euroleague'de normal sezonun en değerli oyuncusu seçilen Nemanja Bjelica da ayrıldı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Menajeri Ömer Onan FB TV'de açıklamalar yaptı. Onan, Bjelica'nın NBA'e gitmek istediğini belirtirken, hedeflerinin güçlü bir takım kurmak olduğunun altını çizdi. 
 
"BAZI OYUNCULARDA BÜYÜK DÜŞÜŞLER YAŞANDI"

Final Four dönüşü bir düşüş bekliyorduk. Galatasaray maçı sonrasında daha çok toparlanır ve konsantre olurlar diye düşünüyorduk. Ama açıkçası beklediğimiz olmadı ve hepimizde bir hayal kırıklığı oluştu. Böyle kapasiteli bir takımın daha çok asılması gerekiyordu. Belli başlı oyuncularımızda büyük düşüşler yaşandı. Konsantrasyon eksikleri oldu. Böyle olunca da lige erken veda ettik. 

"TARAFTAR RAHAT OLSUN, FENERBAHÇE'DE HEDEF BİTMEZ"

Ülker ailesinin çok büyük katkıları var senelerce. Böyle bir salon yapıldı. Başkanımızla birlikte... Taraftarımızın şu konuda rahat olması lazım, Fenerbahçe Ülker’de hedef bitmez. Zaten böyle bir şey olsaydı biz hocayla 2 yıllık sözleşme yenilemezdik. Hemen Final Four sonrasında yaptık bunu. Ülker’in de isim sponsorluğundan çıkacağını biliyorduk. Ülker’in isim sponsorluğundan çıkması Ülker’in desteğinin kesileceği anlamına da gelmez.

"BJELICA NBA'E GİTMEK İSTEDİĞİNİ BİZE SÖYLEDİ"

Şundan herkes rahat olsun ki biz gelecek senenin takımını Final Four döneminde kurmaya başladık. Bjelica’nın kontratı devam ediyor. Bu seneki kontratında NBA opsiyonu var. Yani Avrupa’dan hiçbir takıma gidemez ama NBA opsiyonunu kullanırsa oradaki bonservisi bize getirdiği takdirde NBA’ya gidebilir. Bjelica’da sezon başından beri NBA ile ilgili en çok adı anılan isimdi. Bjelica bizim çok sevdiğimiz ve değerli bir oyuncu. Onunla konuştuğumuzda NBA opsiyonunu kullanmak istediğini söyledi. Biz gelecek seneye baktığımızda Bjelica yokmuş gibi düşünüyoruz, ancak kendisi bizim kontratlı oyuncumuz. Oldu ki NBA istediği kontratı çıkartamazsa Bjelica bizim oyuncumuz. Ama kendisinin yerine başkasına da bakıyoruz.

"GOUDELOCK GENELDE İYİYDİ, AMA ..."

Goudelock iyi bir sezon geçirdi, sezon sonunu saymazsak. Burada da bizim opsiyonumuz vardı. Bizler oturduk hocayı dinliyoruz. Kafasında bir oyun şablonu var. Bir transfer politikası uyguluyoruz. Goudelock da gelecek sene bizimle birlikte olmayacak. Transfer adı altında basında çok fazla isim yazılıyor. Biz resmi açıklamadığımız hiçbir şeye kimsenin çok önem vermesine gerek yok."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim