• BIST 9492.07
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Fenerbahçe yarışta kayıp istemiyor

Fenerbahçe yarışta kayıp istemiyor
Şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, yarın Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, yarın Kadıköy'de Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Süper Lig'in 21. haftasına 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgiyle 46 puanla 2. sırada giren sarı-lacivertliler, taraftarının önünde Manisa temsilcisini mağlup edip, 14 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Geçen hafta deplasmanda Gaziantepspor karşısında 5-0'lık farklı galibiyet alan sarı-lacivertliler, son 14 haftada 11 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Bu sürede sadece Bursaspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor'a puan kaybeden sarı-lacivertliler, ligdeki aldığı iki yenilgiden birini yarın mücadele edeceği Akhisar Belediyespor karşısında yaşadı.

Ligin ilk yarısında rakibine 2-0 kaybeden sarı-lacivertliler, en son yenilgisini ise derbi maçta deplasmanda Galatasaray karşısında 6. haftada 2-1'lik skorla aldı.

Bu sezon sahasında maç kaybetmeyen tek takım olan Fenerbahçe, iç sahada oynadığı 10 maçta 8 galibiyet alırken, Trabzonspor ve Eskişehirspor'la berabere kaldı.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Manisa temsilcisi ise 13 maçlık galibiyet hasretini geçen hafta sahasında Kayseri Erciyesspor'u tek golle geçerek dindirdi. Deplasmanda oynadığı ilk iki maçı kazandıktan sonra dış sahada üst üste 7 maç kaybeden Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe karşısında bu özlemine son vermek isteyecek. Sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Roberto Carlos ligin ilk bölümünde çalıştığı Sivasspor'la bu sezon Kadıköy deplasmanına gelmiş ve takımı 4-1 kaybetmişti.

4 eksik, 1 belirsiz 

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi sakat ve cezalı oyunculardan dolayı 4 eksik bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı antrenmanda sakatlanan ve sağ bacak üst adalesinde 2. derecede yırtık tespit edilen Alper Potuk, yarın forma giyemeyecek. Alper'in dışında sakatlıkları devam eden Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ile cezası Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından onanan Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de hafta içi antrenmanında sakatlanan ve sol bacağının alt kısmında yumuşak  dokularda ezilme ve esneme tespit edilen Gökhan Gönül'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

4 oyuncu ceza sınırında 

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Caner Erkin, Kuyt, Meireles ve Kadlec, yarınki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek. 

Öte yandan sakatlığı nedeniyle yarın oynayamayacak Hasan Ali Kaldırım'ın da 3 sarı kartı var.

Muhtemel 11

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor karşısında sahaya çıkması olası 11'i şöyle:

Mert Günok, Gökhan Gönül (Mehmet Topuz), Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego (Meireles), Sow, Emenike.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim