• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Fenerbahçe - Sivasspor maçı kadroları

Sarı lacivertliler, Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'u konuk ediyor.
Şampiyonlar Ligi'ne veda eden, CAS kararıyla Avrupa Ligi'ne katılmaktan men edilen, olağanüstü kongre kararıyla sarsılan Fenerbahçeli futbolcular, lige dönecekleri maçta Sivas'ı yenip, galibiyeti Başkan Aziz Yıldırım'a armağan etmek amacında.
 
FENERBAHÇE LİGDE MORAL ARIYOR
 
Arsenal'e iki maçta da yenilerek Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkını kaybettikten sonra yollarına Avrupa Ligi'nde devam etmeyi beklerken, CAS'ın kararı sonrası UEFA tarafından Avrupa Kupaları'na katılmaktan men edilince büyük şok yaşayan Fenerbahçeli futbolcular, ellerinde kalan en önemli hedef olan Süper Lig'e Sivasspor maçıyla dönüyor.
 
YILDIRIM: BEN YOKSAM DA DEVAM EDECEKSİNİZ
 
Büyük moral bozukluğu yaşarken, bir de yönetimin olağanüstü kongre kararı alması ve Aziz Yıldırım'ın başkanlığa aday olmayacağı haberiyle sarsılan Sarı-Lacivertliler, bu akşamki mücadeleye, Yıldırım'a galibiyet armağan etmek için çıkacak.
 
Kongre kararının ardından Can Bartu Tesisleri'ne giderek antrenmanı izleyen Fenerbahçe Başkanı, futbolcularıyla yaptığı konuşmada, ''Sizler Fenerbahçe'yi yücelten oyuncularsınız. Bizler bıraksak bile, sizler devam edeceksiniz. Alın terinizi döküp, Fenerbahçe'yi daha yükseklere taşıyacaksınız. Buna inanıyorum. Bir ayrılık söz konusu olabilir. Ama sizler işinize bakıp, Fenerbahçe taraftarına bu çubuklu formanın hakkını vereceksiniz'' sözlerini sarfetmişti.
 
Bu sözlerden çok etkilenen Sarı-Lacivertli futbolcular, takım kaptanlarının liderliğinde yaptıkları toplantıda, Sivasspor'u yenip, galibiyeti Başkan Aziz Yıldırım'a armağan etme kararı aldı.
 
TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Emenike, Webo
 
SİVASSPOR: Borjan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, Aatif, Mehdi, Utaka
 
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 21.45
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Özgür Yankaya
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim