• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı kadrosunu güçlendiriyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı kadrosunu güçlendiriyor
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren, Kadınlar Euroleague'de de Avrupa 3.'sü olan Fenerbahçe...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren, Kadınlar Euroleague'de de Avrupa 3.'sü olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, son 5 sezondur Adana Botaş formasını giyen 22 yaşındaki Pelin Bilgiç ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu, Botaş formasıyla geçtiğimiz sezon ligde maç başına 30 süre almış, 12.5 sayı, 3.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

Milli oyuncu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni sezon öncesi Esra Ural ve Ayşe Cora'dan sonraki üçüncü transferi oldu.

Pelin Bilgiç'in transferiyle 2016 Rio Olimpiyatları'nda görev yapacak Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu sayısı da 5'e yükseldi. Sarı lacivertli ekibin kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen'in yanı sıra Tuğçe Canıtez, Esra Ural, Ayşe Cora ve Pelin Bilgiç, Rio'da Milli Takım adına mücadele edecek.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncusu Tuğçe Canıtez'in sözleşmesini de 1 yıl süreyle uzattı.

PELİN BİLGİÇ: BANA VERİLEN DEĞERİ BİLİYORUM

Öte yandan genç oyuncu Pelin Bilgiç, amacının uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmek olduğunu belirterek kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara şu mesajı verdi:

"Fenerbahçe'ye transferim geçen sezondan bu yana gündemdeydi. Botaş ile 2 sene daha kontratım olduğu için bonservis bedelim vardı. Bu konuda kulüplerin anlaşması gerektiği için transfer surecim uzadı. Bu konuda beni Fenerbahçe'ye layık gören ve değerli hissettiren başta Başkanımız Aziz Yıldırım ile Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu olmak üzere bütün yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu büyük camiaya uzun yıllar hizmet ederim. Bana verilen değeri, şansı en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım. Bu formaya layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Cihan

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı kadrosunu güçlendiriyor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı kadrosunu güçlendiriyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim