• BIST 9645.02
  • Altın 2414.803
  • Dolar 32.5752
  • Euro 34.7389
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Fenerbahçe ikiledi

Fenerbahçe ikiledi
Türkiye Kupası H Grubu 3. maçında Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleyi konuk Fenerbahçe 2 - 0 kazandı.

Giresun Atatürk Stadı'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor ile Süper Lig ekibi Fenerbahçe arasında oynanan maçta konuk Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 21. dakikada Josef De Souza ve 89. dakikada da Fernandao kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 3'te 3 yaparak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Ev sahibi Giresunspor ise -4 averaj ve puansız 4. sırada kaldı.

21. dakikada Fenerbahçe, Josef De Souza'nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikada Ozan Tufan'nın savunmanın arkasına gönderdiği pasta topla buluşan Josef De Souza, altıpasın hemen solunda kaleciyi ve Onur Demir'i geçtikten sonra boş kaleye plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 - 1.

30. dakikada sağ kanattan Fevzi Özkan'ın kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasının sağına doğru giden topu kaleci ve savunma uzaklaştırmaya çalıştı. Ceza sahası içi sol çaprazında top Dodo'nun önünde kaldı. Dodo'nun şutunda top üstten auta çıktı.

42. dakikada sol kanatta David Abwo'nun pasıyla altı pasın hemen solunda topla buluşan Vedat Muriqi, kaleye yüzünü döndükten sonra şutunu çekti. Volkan Demirel topu yatarak kontrol etti.

51. dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşu Nani kullandı. Penaltı noktasına doğru giden topu kaleci yumruklarıyla uzaklaştırmaya çalıştı. Top ceza yayı içindeki Simon Kjaer'in önünde kaldı. Kjaer, sağ ayağıyla şutunu çekti, savunmaya da çarpan top kornere çıktı.

58. dakikada Josef de Souza'nın ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ozan Tufan, yerden şutunu çekti, ancak top az farkla auta gitti.

89. dakikada Fenerbahçe Fernandao'nun golüyle maçta durumu 2-0'a getirdi. Giresunspor yarı alanında Mehmet Topal topu rakibinden kaptıktan sonra pasını hemen yanındaki Volkan Şen'e aktardı. Volkan'da sol kanattan pasını ceza sahası içersindeki Fernandao'ya çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandao savunmanın da müdahalesine rağmen şutunu çekti ve yan kale direğine de çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0 - 2.

Karşılaşma da konuk Fenerbahçe'nin 2 - 0 üstünlüğünde sona erdi.

 

Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Giresunspor: 0 - Fenerbahçe: 2

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim