• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Fenerbahçe Grundig ter idmanı yaptı

Fenerbahçe Grundig ter idmanı yaptı
Voleybolda CEV Denizbank Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four yarı final karşılaşmaları bugün İtalya'nın Montichiari şehrinde yapılacak.

Voleybolda CEV Denizbank Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four yarı final karşılaşmaları bugün İtalya'nın Montichiari şehrinde yapılacak.

Kupadaki temsilcilerimizden Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, son antrenmanını bugün sabah saatlerinde maçın oynanacağı Pala George'da gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye çekildi.

Koç Marcelo yönetiminde 1 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından servis ve manşet çalışmasıyla noktaladı. Antrenmanın ardından oyuncular, kamp yaptığı otele geçti ve TSİ 16.30'da başlayacak karşılaşmanın maç saatini beklemeye başladı.

POLEN USLUPEHLİVAN: HER ŞEY BİZİM LEHİMİZE OLACAK

Bu arada Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Polen Uslupehlivar, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Vakıfbank ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Her şeyin ellerinde olduğunu söyleyen Polen, "Beklediğimiz gün geldi. Çok iyi hazırlandık. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, o da; bizim daha kuvvetli olduğumuz. Tabii her oyuncunun gününde olması da çok önemli. Çünkü bu maçın telafisi yok. Ama her şey bizim lehimize olacak. Bugün buradan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.

KARŞILAŞMA TSİ 16.30'DA YAPILACAK

Fenerbahçe Grundig, CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four ilk maçında bugün TSİ 16.30'da bir diğer Türk ekibi Vakıfbank'la karşılaşacak.

Kupadaki diğer maçta Rus ekibi Dinamo Kazan ile İtalyan Pomi Casalmaggiore takmıları ise TSİ 19.30'da karşı karşıya gelecek.

Her iki karşılaşmadan galip ayrılan ekipler yarın finalde mücadele ederken; kaybeden takımlar üçüncülük maçını yapacak.

KATARZYNA SKORUPA'YA SÜRPRİZ ZİYARET

Bu arada Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncularından Katarzyna Skorupa'ya sürpriz ikiz kardeş ziyareti gerçekleşti.

Final Four hazırlıklarını bu sabah yaptığı ter idmanıyla tamamlayan ve bugün TSİ 16.30'da oynayacağı VakıfBank maçını beklemeye başlayan Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Katarzyna Skorupa'nın ikiz kardeşi Malgorzate Skorupa, sarı lacivertli ekibin kamp yaptığı otele gelerek kardeşine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İkizi Katarzyna gibi voleybolcu olan Malgorzata, Polonya ligi takımlarından PTPS Pila'da forma giyiyor.

Ziyaretin ardından Fenerbahçe kulüp televizyonuna konuşan Malgorzate, Fenerbahçe'nin ve kardeşi Katarzyna Skorupa'nın şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirtti. Fenerbahçe Grundig'in başarılı oyuncusu Katarzyna Skorupa ise kardeşinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim