• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, medya gününe katıldı

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, medya gününe katıldı
Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde 15-17 Nisan 2016 tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak Kadınlar Euroleague Final Four mücadelesi öncesinde...

Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde 15-17 Nisan 2016 tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak Kadınlar Euroleague Final Four mücadelesi öncesinde Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Organizasyon salonda gerçekleştirilen basın toplantısıyla başladı. Toplantıda Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen ve Tuğçe Canıtez yer aldı.

Final Four'la ilgili genel bir değerlendirme yapan Başantrenör George Dikeoulakos, "Bu ailenin bir parçası olarak, Final Four'u İstanbul'a alan Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ev sahibi olmamız bizi doğrudan favori yapmıyor. Turnuvada mücadele edecek 4 takım da aynı şansa sahip. Biz 5. kez Final Four'da mücadele edeceğiz. Kupa için en yüksek şansa sahip olduğumuz dönem bu sezon. Final Four'da mücadele eden en yüksek bütçeli takım bu ekip değil, bütçe de her zaman mutluluğu beraberinde getirmiyor. Umuyorum bu salon dolu olacak ve hep birlikte bu organizasyonun keyfini çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

GEORGE DİKEOULAKOS: SAHADA BENİM AİLEM FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin ilk maçtaki rakibi Rus Nadezhda ile ilgili de açıklamalar yapan Dikeoulakos, "Nadezhda'da güzel günler yaşadım. O takımın kurulmasında ciddi emeklerim var. Sahada ise benim ailem Fenerbahçe ve onlar için savaşacağım. İki takımın da avantajları ve dezavantajları var. Onların en büyük avantajı 6-7 oyuncunun iki yıldır birlikte oynamaları. Hocaların birbirlerini tanıması ise bence bir avantaj ya da dezavantaj değil." dedi.

DEMİRMEN: TARAFTARIMIZ ÖNÜNDE OYNAMAK BİZE AYRI BİR MOTİVASYON KATACAK

Sarı lacivertli takımın kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen ise yaptığı açıklamada, "Üst üste 5. kez final foura kaldık. Bu organizasyonu evimize alan Başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyoruz. Heyecanlıyız ve ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Ev sahibi olmak ve taraftarımız önünde oynamak bize ayrı bir motivasyon katacak. Final Four'da iki kez final, iki kez de yarı final oynadık. İnşallah bu sefer ellerimiz kupaya uzanır." şeklinde konuştu.

TUĞÇE CANİTEZ: HEYECANLIYIZ

Tuğçe Canitez ise organizasyon ve hedefleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkanımıza ve yönetim kurulumuza Final Four organizasyonunu İstanbul'a aldıkları için teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Ailelerimiz, taraftarlarımız salonda olacaklar. Kupayı kazanıp Başkanımıza hediye etmek istiyoruz. "dedi.

Basın toplantısının ardından ise oyuncular medya mensuplarına röportaj ve poz verdi.

Bu arada Final Four maç programı da şöyle:

15 Nisan 2016 Cuma

17.00 USK ZVZ Prague (Çek Cumhuriyeti) - UMMC Ekaterinburg (Rusya)

20.00 Fenerbahçe - Nadezhda Orenburg (Rusya)

17 Nisan 2016 Pazar

14.00 İlk günün mağlupları

17.00 İlk günün galipleri.

Cihan

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, medya gününe katıldı

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, medya gününe katıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim