• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe, Atromitos ile UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında 27 Ağustos Perşembe günü Atromitos'u sahasında ağırlayacak. Maçı canlı izlemek isteyenler için rehber burada.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü oynanan ve yıldız oyuncusu Van Persie'nin attığı golle Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maçın rövanşı 27 Ağustos Perşembe günü 21.00'de oynanacak.

Futbolseverler Fenerbahçe-Atromitos Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçını D-Smart 77. kanaldan canlı izleyebilecek.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimizin tur atlaması için yenilmemesi yeterli olacak. Her türlü Fenerbahçe galibiyetinde ve beraberlikte sarı lacivertli ekip ismini Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak.

Atromitos'un tur atlaması için maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Yunan ekibi, alacağı 2 farklı galibiyetlerde tur atlayan taraf olacak. Yine Atromitos'un tek farklı gollü galibiyetlerinde (2-1, 3-2, 4-3 gibi) deplasman golü kuralı nedeniyle ekibimiz kupaya veda edecek.

Yunanistan temsilcisi Atromitos'un 90 dakikayı 1-0 önde kapaması durumunda ise maç uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresi sonucunda da eşitlik bozulmazsa, tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

MAÇI HIRVAT HAKEM YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu'dan yapılan açıklamaya göre, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe-Atromitos maçında Hırvat hakem Ivan Bebek düdük çalacak.

Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Domagoj Vuckov olacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, çift forvet ile yoluna devam edecek

Teknik Direktör Vitor Pereira, çift forvet ile yoluna devam edecek. Rizespor maçının ilk yarısında Fernandao-Van Persie ikilisine şans tanıyan ancak rakibe verilen sayısız pozisyon nedeniyle 2. yarı oyun planını değiştirerek tek forvete dönen Portekizli hoca, buna rağmen geri adım atmayacak.

Pereira, eleştiri toplasa da inandığı sistemde ısrarını sürdürecek. Ancak oyun içinde farklı taktik hamlelere yine başvuracak.

Çift forvette ısrarın temel sebebinin kadro yapısından kaynaklandığı da belirtildi. Sow, Fernandao ve Van Persie gibi gol krallığı yaşamış üç oyuncuya sahip olan Portekizli hocanın, tek forvete dönmesi halinde iki ismin kulübeye mahkum olacağı, bunun da sıkıntı yaratacağı kaydedildi. Pereira bu sebeple gol becerileri üst seviyede olan bu üç isimden maksimum verim almaya çalışıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim