• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)
Hakemler: Clement Turpin, Frederic Cano, Nicolas Danos (Fransa Futbol Federasyonu)

Stat: Ülker

Hakemler: Clement Turpin, Frederic Cano, Nicolas Danos (Fransa Futbol Federasyonu)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Bruna Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Volkan Şen, Josef de Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Robin van Persie

Braga: Matheus, Baiano, Ricardo Ferreira (Dk. 15 Willy Boly), Andre Pinto, Luiz Carlos, Vukcevic, Josue, Rafa Silva, Marcelo Goiano, Wilson Eduardo, Ahmed Hassan

Sarı kart: Dk. 39 Vukcevic (Braga)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Portekiz temsilcisi Braga'yı konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı, golsüz berabere tamamlandı.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Portekiz ekibi Braga karşısında takımın son oynadıkları Akhisar Belediyespor maçına göre 3 değişiklik yaparak sahaya sürdü.

Akhisar Belediyespor maçının ilk 11'inde forma giyen Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım ve cezalı Diego Ribas'ın yerine Bruno Alves, Caner Erkin ile Ozan Tufan'a şans veren Portekizli teknik adam, Caner ve Alves'e Braga karşısında 11'de forma verdi. Kırmızı kart cezalısı Diego'nun yerine ise Ozan Tufan forma giydi.

KALEDE SÜRPRİZ

Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, kalede Fabiano'nun yerine Volkan Demirel'i oynattı. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan itibaren Fabiano'ya şans veren Pereira, lig maçlarında tercih ettiği kaptan Volkan Demirel'e Braga karşısında forma verdi. Pereira, daha önceki basın toplantılarında Avrupa kupalarında Brezilyalı kaleciyi oynatacağı yönünde açıklamalar yapmıştı.

Öte yandan kaburgasında kırık bulunan Gökhan Gönül de Braga karşısında ilk 18'de yer aldı. Pereira, tecrübeli futbolcu yerine Manisa deplasmanında birer gol ve asistle oynayan Şener Özbayraklı'ya forma verdi.

VATANDAŞINI DA KULÜBEDE OTURTTU

Portekizli teknik adam, vatandaşı Nani'yi de yedek kulübesinde oturttu. Ligde Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor maçında forma vermediği Nani'yi Braga karşısında da 11'e almadı.

Sarı lacivertlilerde kart cezalısı Diego'nun yanı sıra sakatlığı süren Lazar Markovic de kadroda yer almadı. Diego, bu karşılaşmada 3 maçlık cezasını tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

12. dakikada Braga'da Josue'nin yaklaşık 25 metreden şutunda top, az farkla üstten auta çıktı.

17. dakikada Luiz Carlos'un pasında sağ kanattan ceza alanına giren Ahmed Hassan, yerden vuruşunu yaptı kaleci Volkan topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

38. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Bu dakikada sol kanatta topla buluşan Volkan Şen, bekletmeden ortasını yaptı. Yerden gelen topa Robin van Persie yatarak vuruşun yaptı ancak kaleci Matheus, topu kontrol etmeyi başardı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca İlk yarı 0 - 0 tamamlandı.

Cihan

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Fenerbahçe: 0 - Braga: 0 (İlk yarı)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim