• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Fener maçında sürpriz yok

Fener maçında sürpriz yok
Fenerbahçe, Türkiye Kupası H Grubu ilk hafta maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'a konuk oldu. Mücadeleyi sarı lacivertliler, Yasir ve Ramazan'ın golleriyle 2 - 1 kazandı.

 

Teknik Direktör Vitor Pereira, az forma şansı bulan futbolcular ve genç oyunculara şans verdi. Fenerbahçe'de genç oyuncular Ertuğrul, Yasir, Muhammed Samet, Ramazan Civelek, Melih Okutan bu sezon ilk kez forma şansı buldu. Bu oyunculardan Yasir, Muhammed Samet Karakoç ve kaleci Ertuğrul, kariyerlerinde ilk kez Fenerbahçe formasını resmi bir maçta giydi.

Karşılaşmanın oynandığı Tuzla Belediye Stadı'nın dışından sahaya atılan taşlardan birinin Tuzlasporlu bir oyuncunun yaralanmasına neden olduğu için karşılaşma bir süre durdu. Ardından oyuncunun tedavisi yapıldıktan sonra müsabaka yeniden başladı. Güvenlik güçleri de dışarıda stat çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı ve saha içine taş ya da başka bir cismin atılmasına engel oldular.

MAÇTAN DAKİKALAR

40. dakikada Fenerbahçe, Yasir Subaşı'nın attığı golle 1 - 0 öne geçti. Sol taraftan topla hareketlenen Yasir'in ceza alanı sol köşesinden içeriye doğru yaptığı ortada kaleye yönelen meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0 - 1.

Karşılaşmada ilk yarı da bu golle Fenerbahçe'nin 1 - 0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

47. dakikada Ramazan Civelek farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. Ozan Tufan'ın pasında ceza alanında topla buluşan Melih, sol çaprazdan topa yerden plasesini yaptı kaleci Burak yatarak topu çeldi ancak kısa düşen topu Ramazan, ağlara gönderdi: 0 - 2.

52. dakikada Tuzlaspor'da Erdem'in ara pasında defansın arkasına sarkan ve ceza alanında topla buluşan Okan Baydemir'in plasesinde, meşin yuvarlak sağ köşeden ağlarla buluştu: 1 - 2.

Kalan sürede başka gol olmadı ve Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Tuzlaspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Tuzlaspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Tuzlaspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Tuzlaspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Tuzlaspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim