• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Felçli Adamı Ayağa Kaldıran Köpeği Bulana Ödül

Felçli Adamı Ayağa Kaldıran Köpeği Bulana Ödül
Bursa'da yaşayan felçli adam, hastalığının gerilemesinde en büyük desteği olan 3 yaşındaki Golden Retriewer cinsi köpeğini çaldırdı.

Bursa'da yaşayan felçli adam, hastalığının gerilemesinde en büyük desteği olan 3 yaşındaki Golden Retriewer cinsi köpeğini çaldırdı. Köpeğinin çalınarak yurtdışına kaçırılabileceğini iddia eden adam, bulana ödül vereceğini açıkladı.

Bursa'da yaşayan Nail Artuç, 3 yıl evvel felç oldu. Kızının ısrarıyla aldıkları Golden Retriewer cinsi "Şamata" ismindeki köpekle vakit geçirmeye başlayan Artuç, ilk olarak yatalak olmaktan kurtularak tekerlekli sandelyeyle hayatına devam etmeye başladı. Yıllar geçtikçe durumu iyiye giden Artuç, artık koltuk değnekleriyle yürümeyebiliyordu. 17 Aralık tarihinde tedavisi dolayısıyla köpeğini arkadaşına teslim eden Artuç, köpeğinin çalındığını öğrendi.

Tedavi gördüğü Ankara'dan tedavisini yarım bırakarak köpeğini aramaya koyulan Artuç, sokak sokak dolaşarak köpeğini arasa da bulamadı. Değerli cins köpeklerin çalınarak yurtdışına kaçırıldığı bilgisine ulaşan Artuç, bir süre hava alanlarını da dolaştı, fakat yine bir alamadı. Broşür bastırarak dağıtan Nail Artuç, köpeğini bulana ödül vereceğini ifade ederek, "Broşürler bastırıp köpeğimi sokak sokak aradım. Hastalığım dolayısıyla hayata donuk gözlerle bakıyordum. Köpeğimiz benim donuk gözlerime bakarak adeta onunla iletişime geçmemi istedi. Bir süre sonra köpeğimizin benimle vakit geçirmek istemesi bana güç verdi. Önce yatalak durumumdan kurtularak akülü arabayla, köpeğimle birlikte dolaşmaya başladım. Daha sonra koltuk değnekleri kullanmaya başladım. Hastalığım köpeğim sayesinde daha da iyiye gidiyordu. Ta ki köpeğim çalınana kadar. Köpeğim çalındıktan sonra hareketlerim de kısıtlandı. Onun benimle dolaşmak istemesi bana iyi geliyordu. En iyi arkadaşımı çaldılar. Bu cins köpeklerin yurt dışına kaçırılma ihtimaline karşı havaalanlarını bile aradım, ama bir netice alamadım. Köpeğimi gören, duyan biri varsa lütfen bana haber versin" dedi.

Felçli Adamı Ayağa Kaldıran Köpeği Bulana Ödül

Felçli Adamı Ayağa Kaldıran Köpeği Bulana Ödül

Felçli Adamı Ayağa Kaldıran Köpeği Bulana Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim