• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor
Ordu'nun Fatsa ilçesinde öldürülerek Giresun'da ormanlık alana atılan ve cesedi 15 gün sonra bulunan şahsın katil zanlılarından biri sorgulamada cinayeti...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde öldürülerek Giresun'da ormanlık alana atılan ve cesedi 15 gün sonra bulunan şahsın katil zanlılarından biri sorgulamada cinayeti itiraf etti.

İstanbul'dan memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine gelen ve geldikten sonra bir daha haber alınamayan 45 yaşındaki Recai Can'ın Giresun'un Dereli ilçesinde cesedi bulundu. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, cinayetin Fatsa'da işlendiğini, cesedin ise 150 kilometre taşınarak Giresun'a götürüldüğünü belirledi. Olay yerindeki deliller ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri çalışma başlattı. Polisin geniş çaplı çalışması ile Recai Can'ın eşinin de aralarında bulunduğu S.C., M.S., K.G., H.G., B.G ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden F.B.'nin ise arandığı belirtildi.

Fatsa Emniyet Müdürlüğü'nde şüphelilerin sorgulanmasına başlandı. Yapılan sorgulama sonucunda şüphelilerden M.S.'nin olay günü öldürülen Recai C. ile boğuştuklarını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli M.S.'nin ayrıca ifadesinde olay esnasında hala aranan F.B. ile birlikte hareket ettiğini söylediği belirtildi.

Sorgulamada suçunu itiraf eden M.S., polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında olayın yaşandığı Saraytepe Mahallesi Elekçi Irmağı yanındaki yere götürüldü. Burada cinayette kullanılan silahı arayan ancak bulamayan olay yeri inceleme ekipleri, daha sonra Ayazlı Mahallesi'ndeki evine giderek, silahı evin bodrum katında odunların arasına gizlenmiş şekilde buldu. Olay yerine getirildiği esnada şüpheli M.S.'ye mahalle sakinleri tepki gösterdi. M.S., daha sonra Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis, cinayeti il genelinde bulunan TEDES kameraları ve bir kanalda yayınlanan TV programındaki açıklamalardan yola çıkarak çözdü. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen M.S. ve beraberindeki şüphelilerin yarın mahkemeye çıkarılacağı ifade edildi.

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Fatsa’daki Sır Cinayet Çözülüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim