• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Fatsa’da “Kitabımı Okuyorum Altınımı Alıyorum” Projesi

Fatsa’da “Kitabımı Okuyorum Altınımı Alıyorum” Projesi
Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Hatice Bahaettin Şener İlkokulu bünyesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dönem başı itibarı ile başlatılmış olan "Kitabımı...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Hatice Bahaettin Şener İlkokulu bünyesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı dönem başı itibarı ile başlatılmış olan "Kitabımı Okuyorum, Altınımı Alıyorum" adlı veliler arası kitap okuma yarışması projesinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen ödül törenine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Töngel, okul müdürleri ve birçok veli katıldı. Programda Hatice Bahaettin Şener İlkokulu Okul Müdürü Abdullah Yılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Yılmaz konuşmasında, "Bu anlamlı projeye katılımları ile destek veren tüm velileri gösterdikleri ilgi ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Proje devam ettiği sırada velilerimizin okulumuz ortamında da kendileri için hazırlanmış müsait yerlerde, kitaplarını okurken görmenin bu etkinliğe emek veren tüm okul personeli tarafından mutlulukla karşılandığını söylemek istiyorum. Okulumuz idaresi ve öğretmen arkadaşlarımız adına katılımın çok olması ve bu projenin başarı ile tamamlanmasının, böyle güzel etkinlikleri daha da zenginleştirerek artırmak konusunda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Projenin koordinatörlüğünü yapan öğretmen Gülay Nar ise yaptığı konuşmasında kitap okumanın faydalarından bahsederek, "Bu projede kaybeden hiç kimse olmamıştır. Katılan herkes kitap okumanın sayısız faydalarından meyvelerini almışlardır. Ama bizim için bu projede esas olan, okuyan bir toplum olabilmek adına çocuklarımızın anne ve babalarının ellerinde kitap, onları okurlarken görmüş olmalarıdır. Bu onlar için, akıllarına kazınmış en güzel okuyan anne-baba profilini teşkil edecektir. Hiç şüphesiz çocuklarımız, aile ortamında ne görür ve yaşarlarsa, gelecekte de o davranışlara meyilli olacaklardır. Ne mutludur ki bizlere çocuklarımız, gelecekte, benim annem veya babam kitap okuyan, okumayı seven bir insandı dedirtebilmeyi başarabilirsek çok mutlu oluruz" dedi.

Program yarışmada dereceye girenlere ödül verilmesi ile son buldu.

Fatsa’da “Kitabımı Okuyorum Altınımı Alıyorum” Projesi

Fatsa’da “Kitabımı Okuyorum Altınımı Alıyorum” Projesi

Fatsa’da “Kitabımı Okuyorum Altınımı Alıyorum” Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim