• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Fatsa’da Karla Mücadele

Fatsa’da Karla Mücadele
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Cuma gecesinden başlayarak 3 gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Cuma gecesinden başlayarak 3 gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kapanan yolları açmak için gece-gündüz gayret gösteriyor.

Fatsa Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürüyor. Fatsa Belediyesi karla mücadele çalışmalarını 6 Beko Loder kepçe, 1 greyder ve 7 kamyon ile sürdürüyor. Ekipler 3 günde 11 hastayı sağlık kuruluşlarına sevk etmede yardımcı olurken, 3 cenaze için ilgili yerlerde yol açma çalışmalarına öncelik verdi. Ekipler bu sabah saatlerinde kamu kurumları civarında çalışanların ve buralara ulaşmak isteyen vatandaşların da mağdur olmaması için çalışmalar yaptı.

Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını an ve an takip eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, "Karın yağdığı ilk geceden itibaren gecenin ilerleyen saatinde yoğun kar yağışı altında karla mücadele ekibimiz çalışmalarını sürdürdü ve halen de sürdürüyor. Tabii ki kar yağışının iki yönü var. Bir tanesi kar yağışı vatandaşlarımızın, çocuklarımızın herkesin hasretle beklediği bir güzellik katıyor hayata, bu işin tatlı yanı, bir de sıkıntılı yanı var. Ulaşımı sağlamak adına yolların sürekli açık tutulması açılması ve tuzlanması bizim için çok önemli. Bu manada belediyemizin karla mücadele ekibi Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ile koordineli olarak 24 saat 3 vardiya halinde gece gündüz yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptık ve halen de devam ediyoruz. Karla mücadele çalışmalarımızda hastası olan ve cenaze olan sokaklara ağırlık verdik. Amacımız insanları gidecekleri yere ulaşmalarında mağduriyet yaşamamalarını sağlamak" dedi.

Fatsa’da Karla Mücadele

Fatsa’da Karla Mücadele

Fatsa’da Karla Mücadele

Fatsa’da Karla Mücadele

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim