• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:
Ordu'nun Fatsa ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında gerçekleştirdiği inceleme sonrası yaptığı açıklamada Pazartesi...

Ordu'nun Fatsa ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında gerçekleştirdiği inceleme sonrası yaptığı açıklamada Pazartesi gününden itibaren hastanenin hizmete gireceğini söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ilk olarak hastane Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu ile birlikte hastanenin bölümlerini gezdi ve bilgiler aldı. Yaptığı gezi sonrası bir açıklama yapan Hüseyin Anlayan, "Hastane inşaatında başhekimimiz ile beraber son geziyi yaptık. İnşaat aşaması olarak inşallah Pazartesi günü tamamen hizmet vermeye başlayacak. Tabii Fatsa için mutluluk verici bir hizmet. Uzun yıllar çok konuşuldu ama inşaatı çok çabuk bitti. Fatsa gerçekten tarihinde tek kalemde en pahalı en büyük en güzel hizmete kavuştu. Yeni Fatsa Devlet Hastanesi sadece Fatsa'ya değil bütün bölgeye hizmet verecek. Son olarak hastane yolumuzun asfaltını yaptık. Hastanemiz Pazartesi günü fiilen hizmete başlayacak. Allah kimseyi hasta olarak hastaneye düşürmesin ama buraların eksikliğini hissettirmesin sonuçta hastalık Allah'tan. Hastalık hepimiz için var, ihtiyaç duyulduğunda herkes en kısa vakitte en güzel hizmeti alacağı bir hizmete kavuşuyor. Rabbimden buranın bütün bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Hastalara şifa bulmasını diliyorum. Tabii bu aşamaya gelene kadar programı alınmasından yatırıma alınmasına kadar inşaat aşamasından bugüne kadar çok kişilerin emekleri geçti sayısız kişilerin emekleri geçti. Emekleri geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah burada şifa bulacak hastaların duaları da beraber buraya bu aşamaya gelmesinde emeği olanlar inşallah buradan da sevaplarını alacaklar. Şöyle temenni ediyorum, emeği geçenlerin amel defterlerinin kapanmayacağı bir hizmet oldu. Rabbim bize de buradan nasiplenmeyi nasip etsin, tekrar hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim