• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Fatih World Cup heyecanı başladı

Fatih World Cup heyecanı başladı
Fatih Üniversitesi'nin bu yıl beşincisini gerçekleştireceği Fatih World Cup, 22 farklı ülkeden öğrencilerin katılımıyla başladı.

Fatih Üniversitesi'nin bu yıl beşincisini gerçekleştireceği Fatih World Cup, 22 farklı ülkeden öğrencilerin katılımıyla başladı. Organizasyonun açılış törenine Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanlarından Bülent Yavuz da katıldı. Bülent Yavuz, Türkiye ile Dünya Karması arasında oynanan karşılaşmada düdük çaldı.

Fatih World Cup 5, Fatih Üniversitesi'nin Büyükçekmece'deki kampüsünde gerçekleştirilen açılış töreniyle start aldı. Törene Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhit Mert'in yanı sıra MHK eski başkanı Bülent Yavuz, Dünya Kupası'na katılan futbol takım oyuncuları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan Rektör Muhit Mert, üniversitelerinin akademik çalışmalarının yanı sıra sosyal ve sportif organizasyonlara da yer verdiğinin altını çizerek, şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kupada ilk 4 senede şampiyon olan ülkelerin takım kaptanlarına plaket veren Bülent Yavuz, Fatih Üniversitesi Onur Ödülü'nü Rektör Mert'in elinden alırken, 45 yıldır futbolun içinde olduğunu yurt içi ve yurt dışında birçok etkinliğe katıldığını belirterek, hayatında aldığı en büyük ödülü şimdi aldığını dile getirdi.

Bu arada Gencer Savaş ve ritim ekibinin renk kattığı etkinliğin ardından Fatih Üniversitesi'nin halı sahasında öğrencilerden oluşan Türkiye ile Dünya Karması, bir maç gerçekleştirdi. Mücadelede Bülent Yavuz da hakemlik yaptı.

Kupaya katılan takımlar ve grupları şöyle:

A Grubu

Türkiye, Japonya, Tunus, Endonezya, Pakistan, Almanya

B Grubu

Kazakistan, Güney Afrika, Kosova, Suudi Arabistan, Tacikistan, Ürdün

C Grubu

Türkmenistan, Suriye, Nijerya, Gana, Afganistan

D Grubu

Rusya, Kırgızistan, Irak, Somali, Mali

Cihan

Fatih World Cup heyecanı başladı

Fatih World Cup heyecanı başladı

Fatih World Cup heyecanı başladı

Fatih World Cup heyecanı başladı

Fatih World Cup heyecanı başladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim