• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Fatih Uysal: “Abonelerimizi 4.5g Deneyimine Hazırlıyoruz”

Fatih Uysal: “Abonelerimizi 4.5g Deneyimine Hazırlıyoruz”
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, abonelere mobil iletişimin dinamizmini yaşatmak amacıyla hızlı gelişen akıllı...

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, abonelere mobil iletişimin dinamizmini yaşatmak amacıyla hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilme kolaylığı sunduklarına dikkat çekerek "Abonelerimizi 4.5G deneyimine hazırlıyoruz" dedi.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma hedefiyle dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, abonelere mobil iletişimin dinamizmini yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilme kolaylığı sunduklarını söyledi. Uysal akıllı telefon sektörünün önemli markalarından Samsung'un yeni ve gelişmiş mobil teknolojilerle donattığı Galaxy S7 ve S7 edge ürünlerini akıllı cihaz portföyüne katacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek "Son teknolojileri dünyayla aynı anda abonelerimize sunma hedefimiz doğrultusunda, tüm dünyada merakla beklenen Samsung Galaxy'nin yeni üyelerini çok yakında "Vodafone Çok Satanlar Masası" farkıyla Türkiye'ye getireceğiz. Gelişmiş kamera lensi, oyun grafik kartı gibi özellikleriyle öne çıkan bu cihazların, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz" dedi.

Uysal, akıllı telefon sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Samsung'un yeni Galaxy S7 ve S7 edge modellerini Türkiye'ye getireceklerini açıkladı. Uysal, Mobil Dünya Kongresi kapsamında 21 Şubat'ta Barselona'da düzenlenen toplantıyla tanıtımı yapılan ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung akıllı telefonların, çok yakında "Vodafone Çok Satanlar Masası'nda satışa sunulacağını açıkladı.

Samsung Galaxy S7 serisinin, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getirdiğini söyleyen Uysal, "Üç boyutlu cam ve metalden üretilen 5.1 inç Galaxy S7 ve 5.5 inç Galaxy S7 edge, zarif tasarımı dayanıklı ve ergonomik kavisli yapıyla buluşturuyor. 3000mAh'lik pil kapasitesine sahip Galaxy S7 ve 3600mAh pil kapasitesine sahip Galaxy S7 edge'in şarj olma hızları son derece yüksek. Cihazlar, uygulamaları daha hızlı başlatmayı sağlayan özel işlemciye ve 4 GB RAM ile güçlü bir donanıma sahip. Galaxy S7 ve S7 edge, 12 MP kamera, F1.7 lens ve bir akıllı telefonda ilk kez yer alan İkili Piksel Sensör ile yüksek ışık hassasiyetine sahip olup, yeterince aydınlatılmayan ortamlarda çekilen fotoğraflardaki bozulmaları minimuma indiriyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim