• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Fatih Tınmaz: “Avrupa’daki ilk galibiyetimizi alacağımıza inancımız tam”

Fatih  Tınmaz: “Avrupa’daki ilk galibiyetimizi alacağımıza inancımız tam”
Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, taraftarlarıyla bu sezon buluşacakları ilk maç olan Vitoria Guimaraes mücadelesinden galibiyetle ayrılarak,...

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, taraftarlarıyla bu sezon buluşacakları ilk maç olan Vitoria Guimaraes mücadelesinden galibiyetle ayrılarak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk 3 puanı alacaklarına inandıklarını söyledi.

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde evde oynayacağı Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu önemli mücadele öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, oynayacakları Vitoria Guimaraes maçının bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde çıkacakları ikinci maç olacağını, Süper Kupa maçındaki olaylardan dolayı aldıkları 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Avrupa maçlarını kapsamadığını hatırlatarak, bu maçta taraftarlarıyla bütünleşeceklerini kaydetti. Tınmaz, "Herkesin bildiği gibi 5 maçlık bir seyircisiz oynama cezamız vardı. Sezonun 6. haftasına geldik ve hala taraftarımızdan mahrumuz. Vitoria Guimaraes maçı yeniden taraftarımızla buluşmamız ve onların takımımızı bu sezon ilk defa izleyecek olmaları açısından çok güzel olacak. Stadyumun dolacağına inanıyoruz. İnşallah taraftarlarımızın itici gücüyle takımımıza verecekleri destekle neler olacağını herkese göstereceğiz" diye konuştu.

"Galibiyeti alacak potansiyele sahibiz"

Fatih Tınmaz, rakiplerini yenebilecek güce sahip olduklarını vurgulayarak, "Bakıldığında zorlu bir süreçten geçiyorduk. Fikstürümüz biraz zordu. Yeni bir takım ve yeni bir teknik adamla takımın yapısı değişti. T.M. Akhisarspor maçıyla birlikte zor bir süreçten çıktık. Aldığımız galibiyetle birlikte bizleri daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum. Vitoria Guimaraes ile oynayacağımız maçtan da ben galibiyet bekliyorum. Çünkü takımımız bunu gerçekten hak ediyor. Bu galibiyeti alacak potansiyele de fazlasıyla sahip olduğuna inanıyorum" dedi.

"UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetimizi alacağız"

42 bin kişilik stadın dolacağına maçta dolacağına inandıklarını dile getiren Tınmaz, "Yönetim olarak aldığımız kararla o gün stadyumda 42 bin Türk Bayrağı ve Konyaspor Bayrağı olacak. Tekrar Konyaspor taraftarının ne kadar güçlü olduğunu, bir takım nasıl desteklenir, 12.adam nasıl olunur ? Bu gerçeği ve takımımızın olmazsa olmazı taraftarımızın gücünü, herkese bir kez daha göstereceğiz. İnşallah Perşembe günü 42 bin taraftarımızın oluşturacağı güçlü koroyla Vitoria Guimaraes'i mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetimizi alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim