• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Fatih Terim’in Yeni Gözdesi Deniz Yılmaz

Fatih Terim’in Yeni Gözdesi Deniz Yılmaz
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son iki maçta 4 gol kaydeden Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son iki maçta 4 gol kaydeden Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını söyledi. Hamzaoğlu, "Bütün oyuncuları takip ettikleri gibi takip ediyorlar. Deniz henüz tam yeterli değil. İyi oynuyor fakat sezon sonunda Fransa'ya gidebilmesi için biraz daha iyisini yapmak zorunda" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor, ara vermeden Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Haftalardır çıkışımız vardı. Bu güveni sürdürmek istedik. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Genel anlamda oyunun kontrolünü elimizde tuttuğumuzu düşünüyorum. Kazanmak için sahada mücadele eden bir takım vardı. Uzatma dakikaları olmasına rağmen 6 kişiyle rakip ceza sahası içindeydik. Bu hafta da Beşiktaş maçı var. O maçta da sahaya kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir Bursaspor olacağız. İnşallah hak ettiğimiz bir şekilde iyi bir sonuçla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ"

Bir basın mensubunun, "Beşiktaş'ın yeni stadında ilk maçı olacak. Üzerinizde bir baskı olacak mı?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Hamzaoğlu, "Yok, aksine ben daha çok seviniyorum. Güzel bir şey. Hem iki camia arasındaki gerginliği de düşünürsek bunu iyi bir adım olarak düşünüyorum. Bizimle oynamayı kabul etmeleri güzel bir adım. Biz de onların stadının açılışında, oynayacakları ilk maçta olmaktan mutlu olacağız. Belki onlar için bunu düşünmek kötü olabilir ama kazanmak için sahada olacağız ve inşallah da iyi bir sonuçla dönebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"DENİZ İÇİN FATİH TERİM İLE GÖRÜŞTÜK"

'Formda bir Deniz Yılmaz var. Bu konuda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir görüşmeniz oldu mu?" şeklindeki soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, "Oldu, Fatih Hocam ile maçlar öncesinde konuştuk. Deniz ile ilgili de bir sohbetimiz oldu. Bütün oyuncuları takip ettikleri gibi takip ediyorlar zaten. Deniz henüz tam yeterli değil. İyi oynuyor fakat sezon sonunda Fransa'ya gidebilmesi için biraz daha iyisini yapmak zorunda. Takip ediliyor. Fatih hocanın da bilgisi var. Biz de zaman zaman bu konularda konuşuyoruz. İnşallah bu performansını sürdürürse sezon sonunda Fransa'da da görebiliriz belki Deniz'i" şeklinde konuştu.

"SERDAR'IN DURUMUNA BAKACAĞIZ"

Sakatlığı süren Serdar Aziz'in durumunun sorulması üzerine ise deneyimli teknik adam, "Bilemiyorum, çalışmalara bakacağız. Serdar'ın durumuna bakacağız. Birkaç haftadır oynamıyor. Onu da düşünerek hareket edeceğiz. Diğer oyuncularımız da iyi. Şamil ve Sivok iyi. Dany'e fırsat verdiğimizde iyi oynadı. Hafta sonuna kadar değerlendireceğiz hepsini" cevabını verdi.

"AVRUPA'YI YAKALAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Olmazsa olmaz diye bir hedefimiz değil. Amacımız sahada iyi mücadele eden bir takım olabilmek. Bunları yaptığımızda sonuçlar da gelecektir. Biz bunu biliyoruz. Sonuçlar geldiğinde sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız. İnşallah Avrupa'yı da yakalayacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Transferin kendileri için ilk düşünce olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bizim için önemli olan bu arkadaşlarımızla mümkün olduğunca önümüzdeki yıl da devam edebilmek. Keşke hiç transfere ihtiyacımız olmasa" açıklamasını yaptı.

"BU ZORLUKLARI AŞACAĞIZ"

Mali sıkıntıların şu ana kadar takıma etki etmediğini dile getiren Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız her şeyin farkında. Sıkıntılar olacaktır. Bu sıkıntıları hep beraber göğüslemek zorundayız. Yönetimimizin niyetinin farkındalar. Bu zorlukları aşacağız. Bursaspor'da aşılmayacak bir şey yok."

Fatih Terim’in Yeni Gözdesi Deniz Yılmaz

Fatih Terim’in Yeni Gözdesi Deniz Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim