• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

"Fatih Terim'in çocuğuna silah çekseler..."

"Fatih Terim'in çocuğuna silah çekseler..."
Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre arasında yaşanan "silahla tehdit etme" olayıyla ilgili Baba Hüseyin Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın geçen yıl ekim ayında Hollanda ile oynadığı maç öncesi Gökhan Töre'nin, takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı silahla tehdit ettiği öne sürülmüştü. Bayer Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun babası, Milli Takım kampında gerçekleştiği iddia edilen olayla ilgili, 1 yıl aradan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Geçtiğimiz ay Radyospor'a  konuşan Hüseyin Çalhanoğlu, “Milli Takım kampında yaşanan olay oğlumun hayatını tehlikeye sokan bir hadiseydi. Bunun çözümlenmemesi durumunda Hakan bir daha Milli Takım’a katılmayacak. Hadiseyi Fatih Terim’e aktardım" demişti.

Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçları için Gökhan Töre’nin aday kadroya davet edilmesinin sonrası Hakan Çalhanoğlu'nun  “sakatlık” raporu göndererek kadrodan çıkarılması olayı yeniden gündeme getirdi.

Hürriyet gazetesine röportaj veren Baba Hüseyin Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin oğlu Hakan’a ve Ömer Toprak’a silah gösterdiğini doğruladı. 

Konuyu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de bildiğini savunan Baba Çalhanoğlu, "Biz, bu konuda Fatih Terim’den bir açıklama bekliyoruz. Bakın, Fatih Hoca’nın oğluna biri silah sıkmaya kalkmış olsa ne olur? Ben bir babayım. Fatih Hoca’nın aramasını beklerdim. ‘bu olayı yatıştıralım’ gibi bir girişimde bulunmasını beklerdim. Ancak Fatih Hoca 1 yıldır susuyor" dedi.

Hakan'nın Milli Takım’a Gökhan Töre'nin davet edildiği için gitmediği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade eden Hüseyin Çalhanoğlu, "Biz hiçbir zaman milli formadan kaçmayız. Oğlum sakat olduğu için Milli Takım’a katılamadı. Zaten hoca Gökhan’ı çağırdığına göre kararı ortada. Bu tip konuları uzatmamak lazım ama keşke daha önceden çözülseydi" diye konuştu.

Gökhan Töre’nin Milli Takım’a çağrılmasından rahatsız olduklarını dile getiren Çalhanoğlu, "Normalde davranışından ötürü Gökhan Töre’nin kadroya çağrılmaması lazım. Sonuçta olayın içinde silah var. Bu konular o kadar basit değil. Gökhan etik dışı davrandı. Benim çocuğum böyle bir şey yapmış olsa önce hesabını ben sorarım, Fatih Hoca’ya bırakmam. Orası kulüp değil. 100 milyonluk Türk halkını temsil ediyor" dedi

Hüseyin Çalhanoğlu, Hakan ile birlikte olaya Ömer Toprak ve Nuri Şahin’in de tepki gösterdiği ve beraber hareket ettikleri sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim