• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Fatih Terim'i istediler

Fatih Terim'i istediler
Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Duygun Yarsuvat ile yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Hamdi Yasaman ve Cem Kınay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e geçtiğimiz günlerde bir ziyarette bulunmuştu.

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Riva’daki yeni tesislerde gerçekleşen bu ziyarette yaşanan diyaloglar gün yüzüne çıkmaya başladı. Sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası Yarsuvat'ın, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den ilginç bir istekte bulunduğu öğrenildi.

Yarsuvat'ın, Demirören'e "Galatasaray zor bir süreçten geçiyor. Bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Siz de aynı sıkıntıları yaşadığınızda Galatasaray olarak Fatih Terim'in Milli Takım’ı çalıştırması konusunda izin vermiştik” dedi. 

"TERİM İLE KONUŞMAMIZ LAZIM" 

Hatta Milli Takım’ın maç programını hesaplayan ve arada büyük boşluklar olduğuna dikkati çeken Yarsuvat’ın “Kasım ayında oynanacak milli maçlardan sonra Mart ayına kadar milli maç yok. Bu süreçte ve sonrasında Mayıs ayına kadar Fatih Terim hem milli takımda çalışsın hem de Galatasaray'ı çalıştırsın. Sizin adınıza bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" diyerek izin istediği kaydedildi. 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in bu isteğe pek sıcak bakmadığı ifade edildi. Demirören’in, Yarsuvat'a verdiği cevapta, "Fatih hocamızla bu konuyla igili görüşelim" İfadelerini kullandığı belirtildi. 

TAKVİM HESABINI İYİ YAPTILAR 

Türkiye, 12 Kasım'da Brezilya ile hazırlık maçı oynayacak. Daha sonra EURO 2016 Eleme maçında 16 Kasım'da Kazakistan ile mücadele edecek. Milliler, kasım ayından sonra grupta 28 Mart'ta Hollanda ile karşıya karşı gelecek. 

Arada tam 4 ay 12 günlük bir boşluk olacak. Galatasaray da işte bu boşluğa dikkat çekiyor. Ayrıca bu tarihten sonra da Türkiye'nin bir diğer maçı yine uzun süre sonra gerçekleşecek. Milliler, 3 Haziran'da Letonya, 6 Haziran'da Hollanda ile mücadele edecek. Özetle; Fatih Terim, kasım ayındaki iki maçtan sonra Süper Lig sezonun mayıstaki bitimine kadar milli takımın başında sadece martta 1 karşılaşmaya çıkacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim