• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Fatih Terim onu kara listeye aldı!

Fatih Terim onu kara listeye aldı!
Hamburg'da oynayan Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Ümit Milli Takım'ın Yunanistan maçı kadrosuna çağırıldı ama '2 hafta oynayamaz, sakat' raporu yollayarak kampa katılmadı. 3 gün sonra Hamburg-Frankfurt maçında oynadı, bir de gol attı...

Geçen yaz Türkiye'de düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımı'nın yıldızı olan ve sergilediği performansla Fatih Terim tarafından A Milli kadroya çağırılıp 6 Eylül 2013 Andorra maçında ay-yıldızlı formayı giyen Hakan Çalhanoğlu 'su kaynattı.'

KARA LİSTEYE ALINDI
Gelişen süreçle birlikte bir çok takımın transfer listesine giren, Galatasaray'dan ciddi teklif alan ama sonrasında takımı Hamburg ile sözleşmesini uzatan Hakan, geçen hafta yaşananlar nedeniyle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından 'kara listeye' alındı. Olaylar şöyle gelişti:
5 Mart 2014'te Ümit Milli Takım'ın Yunanistan ile oynadığı maçın kadrosuna çağırılan Hakan, takımı Hamburg'un 1 Mart'ta Werder Bremen ile oynadığı maçta sakatlandığını belirterek Türkiye'ye kulüp doktorunun raporunu yolladı. Raporda Hakan'ın 15 gün futbol oynayamayacağı, 15 gün sonra ancak idmanlara başlayabileceği yazıyordu. TFF yetkilileri bunu kabul edip, Hakan'ı kadrodan çıkarttılar. Ümit Milli Takım da Yunanistan ile oynadığı maçı rakibi 65 dakikadan fazla 9 kişi ile mücadele etmesine rağmen 2-1 kaybetti.

3 GÜN SONRA HAMBURG İLE GOL ATTI
Esas bomba maçtan sonra patladı. Çünkü Hakan 8 Mart'ta Hamburg-Frankfurt karşılaşmasında forma giydi ve takımının tek golünü penaltıdan attı. TFF yetkilileri durumu yakından takip ederek bu konuyla ilgili raporlarını Fatih Terim'e sundular. Yapılan araştırmada daha önce A Milli formayı giyen Hakan'ın Ümit Milli Takım'a çağırılmasına içerlediği ve bu sebepten dolayı bir bahaneyle kampa katılmadığı ortaya çıktı. Hakan Çalhanoğlu'nun daha önce 6 Eylül 2013'te Andorra maçında A Milli formayı giymesinden dolayı başka bir ülke takımı seçme hakkı da yok. Şimdi Terim de onu kara listeye aldı. Hakan'ın bir süre Milli Takımlar'a çağırılmayacağı aşikar. Bakalım bu sorun nasıl çözülecek?

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim