• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği’nden Dayanışma Yemeği

Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği’nden Dayanışma Yemeği
KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği, öğrenciler yararına katkı sağlamak amacıyla dayanışma yemeği...

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği, öğrenciler yararına katkı sağlamak amacıyla dayanışma yemeği düzenlendi.

Babaeski Tansa düğün salonunda düzenlenen yemekte, Fatih ilkokulu Okul Aile Birliği adına konuşma yapan Başkan Özge Yıldırım, "Okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte başta Okul Müdürümüz Mustafa Fıstık, öğretmenlerimiz ve sınıf temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuzun farklı alanlarda ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla bugün burada bulunmaktayız. Okuluna sahip çıkan, kendi çocuğunun eğitimine katkıda bulunan sizlere Okul Aile Birliği adına çok teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim. Düzenlemiş olduğumuz bu yemekte ayrıca hediye çekilişi yapacağız" dedi.

"YAPILAN HER ORGANİZASYON ÖĞRENCİLER LEHİNE OLUMLU NETİCELER SAĞLAMAKTADIR"

Dayanışma yemeğinde konuşan Okul Müdürü Mustafa Fıstık, "Böyle güzel bir yemek organizasyonunu yapan Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği Özge Yıldırım ve şahsında yönetim kurulu üyelerine, Müdür Yardımcımız Umut Malkoç'a, öğretmenlerimize, Sınıf Aile Birliği temsilcilerine, velilerimize ve katkıda bulunanlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu yemeği niçin yaptık? Çünkü yapılan her organizasyon öğrenciler lehine olumlu neticeler sağlamaktadır. Okul olarak mesafe kat etmek istiyorsak Okul Aile Birliği'nin de mesafe kat etmesi gerekir. Veli toplantılarında sizlere söylediğim bir cümleyi burada bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Siz bir adım atarsanız, hayat anlam kazanmaya başlar. Hayatın sırrı şudur; "Her şey Bizimle başlar" Biz bir şeye niyet edip harekete geçmezsek başkaları size gelip de sizi ayağa kaldırmaz. O yüzden sizlerin burada bulunması çok önemli" diye konuştu.

Okul müdürünün ardından hediye çekilişi yapıldı. Hediye kazanan öğrenci ve veliler ödüllerini aldılar. Yemek ikramının ardından müzik eşliğinde tüm katılımcılar eğlendi.

Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği’nden Dayanışma Yemeği

Fatih İlkokulu Okul Aile Birliği’nden Dayanışma Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim