• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”
Erbakan Vakfı Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, büyük İsrail devletinin kurulabilmesi için sırada Türkiye ve İran'ın bölünüp parçalanması planının...

Erbakan Vakfı Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, büyük İsrail devletinin kurulabilmesi için sırada Türkiye ve İran'ın bölünüp parçalanması planının olduğunu söyledi.

Samsun Erbakan Vakfı'nın düzenlediği "Erbakan'ı Anma ve Anlama" programı, Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa, Erbakan Vakfı Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Seyyid Ali Muhammed Musavi, Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanı Suat Zor, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Necmettin Erbakan'ın önemli bir devlet adamı olması yanı sıra tüm İslam aleminde önemli itibara sahip bir şahsiyet olduğunu söyleyen D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Seyyid Ali Muhammed Musavi, "Rahmetli Erbakan İslam dünyasındaki acıların giderilmesinin Müslümanlar arasında işbirliği ve dayanışmanın artırılmasıyla mümkün olacağını savunuyordu. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için de bölgesel entegrasyon yoluyla İslam Birliği'ni oluşturmayı amaçladı. 1997 yılında D-8'in kurulmasında en önemli yeri o üstlenmişti" dedi.

ERBAKAN: "ERBAKAN VE MİLLİ GÖRÜŞÜ BİTİREMEZSİNİZ"

Programda konuşan Fatih Erbakan ise, "Bu anma programlarını yaparken sadece Erbakan'ın ruhuna rahmet okumuyoruz, sadece kendini hayırla yad etmiyoruz. Ne yapıyoruz? Bu anma programlarıyla Türkiye'nin, Anadolu'nun, Avrupa'nın dört bir yanından dünyaya özellikle de ırki emperyalizme, siyonizme çok önemli bir mesaj veriyoruz. Hep bir ağızdan Türkiye'nin, dünyanın dört bir yanından Milli Görüşçüler olarak verdiğimiz mesaj nedir? Diyoruz ki, ey zalimler, ey siyonizm, ey ırkçı emperyalizm siz dediniz ki, "Erbakan'ı gömdük üzerine on metre kalınlığında beton döktük" dediniz ya. Bizde vefatının 5 sene geçmesine rağmen ilk günkü aşkla ve heyecanla onun davası olan Milli Görüş'e sahip çıkarak sizlere bir mesaj veriyoruz. Diyoruz ki Erbakan'ı gömmek yetmez. Üzerine beton dökmekte yetmez. Erbakan'ı gömüp üzerine kurşun da dökseniz Erbakan'ı ve Milli Görüşü bitiremezsiniz diyoruz" diye konuştu.

Büyük İsrail devletinin kurulabilmesi için Ortadoğu'nun küçük parçalara bölünerek işgal edildiğini söyleyen Erbakan, "Sırada Türkiye ve İran'ın bölünüp parçalanması planı var. İran Kürdistanı İran'dan kopartılacak, Türkiye'nin güneydoğusu Türkiye'den kopartılacak, sözde bağımsız bir Kürdistan kurulacak. Arkasından bu küçük parçalar yutulacak ve büyük İsrail kurulacak. Temel stratejileri olan böl ve yönet artık böl ve yut noktasına gelmiştir. Onlar bölüp yutmak istiyor. Peki biz ne yapacağız? Eğer Erbakan hocamızı anladıysak biz birleştireceğiz, ümmet kardeşliğini, İslam Birliği'ni ve yeni bir dünyayı tesis edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”

Fatih Erbakan: "Sırada Türkiye Ve İran Var”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim