• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ÇOMÜ’de

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ÇOMÜ’de
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde en iyi üniversite radyosu seçilen ÇOMÜ Kampüs FM'i ziyaret etmek üzere Çanakkale'ye...

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde en iyi üniversite radyosu seçilen ÇOMÜ Kampüs FM'i ziyaret etmek üzere Çanakkale'ye geldi. ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer'le görüşen Başkan Demir, radyonun başarısından dolayı Rektör Acer'i kutladı.

Fatih Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde, ÇOMÜ Kampüs FM Radyo Ton "En iyi üniversite radyosu" seçildi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ÇOMÜ Radyosunu ziyaret etmek üzere geldiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Acer, Başkan Demir'e üniversite hakkında bilgi verdi.

Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde bu yıl 3 milyon 500 oy kullanıldığını ifade eden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bu yarışmacılar içerisinde en fazla oy aldı. En fazla çalışan genç arkadaşlarımızın ÇOMÜ Üniversite Radyosunun olağan üstü gayretiyle, halkla bütünleşmesiyle bu başarı ortaya çıkmıştır. Çanakkale'yi tebrik ediyorum. Üniversiteyi tebrik ediyorum. Bir birlik bütünlük ruhu oluşturmuşlar. Çanakkale'nin 46 bin öğrencisi var. Ama bunun yanında 150 bin öğrencisi olan üniversitelerde katıldı. Demek ki, kim daha iyi çalıştıysa o aldı bu ödülü" dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, "Radyo gerçekten önemli bir iletişim aracı ve olmaya da devam etmeli. Çünkü radyo yayınları halen daha bizim arabamıza oturduğumuzda, evimizde dinlenirken dinlediğimiz ve vazgeçemediğimiz bir iletişim kanalı. Bu tür yarışma radyo kalitesini ciddi şekilde artırmaya yarayan bir unsur şüphesiz. O yüzden başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bahsettiği gibi ciddi bir katılım. Ancak bu üniversite radyoları içinden sıyrılıp bizim bu sene birinciliği almamız bizi cidden çok mutlu etti. İki açıdan, bir kere bizim kendi çalışma arkadaşlarımızın bir gayreti sonucu bu oldu. Ama öbür tarafta da biraz önce başkanın belirttiği gibi Çanakkale ile üniversitemizin bütünleştiğini de görüyor" diye konuştu.

Başkan Demir, daha sonra ÇOMÜ Kampüs FM Ton Radyo stüdyolarını gezerek radyo çalışanlarıyla görüştü. ÇOMÜ TV ve Kampüs FM Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut, Başkan Demir'e radyo hakkında bilgiler verdi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ÇOMÜ’de

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ÇOMÜ’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim