• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Fadıloğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Fadıloğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi
Gaziantep'te geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıodvan Fadıloğlu, iilçe genelinde...

Gaziantep'te geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıodvan Fadıloğlu, iilçe genelinde başlattığı kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını ve tedbirleri yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediyesi, yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışı sonrasında kar temizleme çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdü. Vatandaşların mağdur olmaması için cadde ve sokaklarda geniş araç filosu ve donanımlı ekipleriyle kar temizleme çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, kapanan yolları açtı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 100 personel, 6 adet özel kar küreme ve tuzlama robotu, greyder sıyırıcı araç, büyük kepçe yükleyici ve kepçe olmak üzere toplam 29 iş makinesi ile gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

600 KİŞİLİK EKİPLE HİZMET

Batıkent Mahallesi'ndeki kar temizle çalışmalarını inceledikten sonra açıklamada bulunan Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kar yağışıyla birlikte ekiplerin anında müdahalede bulunduğunu söyledi. Fadıloğlu, "Beklenen kar yağışı nihayet geldi. Tabi kar bereketi getirirken, diğer taraftan sıkıntıları da getirdi. Ancak sağ olsun ekip arkadaşlarımız önceden hazırlıklıydı. Dün, sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlandı. Şuan 4 ayrı bölgede tuz aktarma noktalarımız bulunuyor. Yaklaşık 12 araç ile kendi sorumluluk bölgemizde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Şuanda makine ekipmanlarıyla birlikte 100 arkadaşımız, dün sabah saat 05.00'dan beri dönüşümlü olarak çalışıyor. Bunların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da toplanma merkezinde ihtiyaçları gideriliyor. Yarın sabah itibariyle de kaldırım temizleme çalışmalarına el atılacak. İlçenin farklı bölgelerinde yaklaşık 500 kişi olmak üzere toplam 600 kişilik kar mücadele ekibiyle milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Ben buradan tüm hemşehrilerime yola çıkarken, dikkat etmelerini rica ediyorum. Mümkün olduğu kadar toplu taşıma araçları kullanılırsa, trafikteki yoğunluğu ortadan kaldırırsak, tuzlama ve kar küreme çalışmamız daha hızlı bir şekilde ilerleyecek. Aksi takdirde bizim çalışmamız zorlaşıyor, bu sefer de sonuç almamızda sıkıntı yaşanıyor. Meteorolojiden aldığımız bilgi çerçevesinde Çarşamba gününe kadar bu şekilde kar yağışı gözüküyor. Şehitkamil Belediyesi olarak, ekiplerimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat hareket edebilmelerini, trafiğin aksamaması açısından çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Ben, bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özverili bir çalışma gösteriyorlar. Tüm hemşehrilerime dikkatli olmaları noktasında hasetten ricada bulunuyorum" diye konuştu.

Fadıloğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Fadıloğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Fadıloğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim