• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Fabrika Gibi Çalışıyorlar

Fabrika Gibi Çalışıyorlar
Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü atölyeleri ve üretim tesisleri fabrika gibi çalışıyor.

Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü atölyeleri ve üretim tesisleri fabrika gibi çalışıyor. Kent mobilyaları, kedi ve köpek evleri, çöp kutuları, sanat eserleri ve kamelya üretimi yapılan üretim tesisleri, aynı zamanda büyük oranda tasarruf sağlıyor.

Bölgeye her gün yeni bir güzellik katan Odunpazarı Belediyesi, üretim tesisleri ile dikkat çekiyor. Hizmette tasarruf etmeden, gerek bütçe gerekse personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde üretiyor. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane, kaynakhane ve boyahane atölyeleri fabrika gibi çalışıyor. Büyükdere Mahallesi sınırları içerisinde hizmet veren Park Bahçeler Müdürlüğü, atölyelerinde geniş bir donanım olmasının yanı sıra alanında uzman personelle çalışmalarına devam ediyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİKKATE ALINIYOR

Atölyede, ilçedeki çeşitli sebeplerle hasar gören ya da kullanılamaz hale gelen çocuk oyun grupları, banklar, piknik ekipmanları, parklarda bulunan aletlerdeki eksiklikler Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün saha ekipleri tarafından tespit ediliyor. Ekipler tarafından yapılan tespitlerin yanı sıra vatandaşlardan gelen bildirimler de dikkate alınarak tamir programı oluşturuluyor. Belirlenen program doğrultusunda da atölye ekipleri anında müdahalelerle işlemi tamamlıyor.

"ODUNPAZARI VE ESKİŞEHİR İÇİN ÜRETİYORUZ"

Parklara ve diğer kamu alanlarına yönelik üretimle önemli oranda tasarruf sağlarken, hizmetin en iyisini verdiklerini belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Tüm atölyelerimiz, tesislerimiz, Odunpazarımız ve Eskişehirimiz için üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmalarımız da kendi personelimizce, kendi tesislerimizde yapılıyor" dedi.

Fabrika Gibi Çalışıyorlar

Fabrika Gibi Çalışıyorlar

Fabrika Gibi Çalışıyorlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim