• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

"F.Bahçe'ye 1 değil 2 gol atmak istiyorum"

"F.Bahçe'ye 1 değil 2 gol atmak istiyorum"
Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde Galatasaraylı futbolcu Bruma, basın toplantısı düzenledi.Bruma basın toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye 1 gol değil, 2 gol atmak istiyorum" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Bruma, pazartesi günü oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bruma, "Fenerbahçe ile oynayacağımız Süper Kupa'ya odaklanmamız gerekiyor. Kazanırsak moral olacak. En büyük hedefim Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet etmek. Fenerbahçe'ye karşı gol atmak isterim. Gol çok güzel bir şeydir. Umarım 1 tane değil de 2 tane atarım. Ama önemli olan Galatasaray'ın kupayı alması" dedi.

"OYNAMAMAM İÇİN BİR NEDEN YOK"

Geride kalan sezonda ciddi bir sakatlık yaşadığını belirten genç oyuncu, "Zor bir sakatlık geçirdim. Ancak toparlandım. Sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Oynamamam için bir neden yok. Ama kararı hocamız verecek" diye konuştu.

Porkekizli oyuncu, Prandelli'nin kendisini hangi bölgede oynattığının önemi olmadığını söyledi. Bruma, sol ya da sağ tarafta oynamasının önemli olmadığını ancak kendisini sol tarafta daha rahat hissettiğini dile getirdi.

"SAHA İÇİNDE ARKADAŞLIK BİTİYOR"

Sarı kırmızılı futbolcu, maç öncesinde Fenerbahçe'deki vatandaşları Bruno Alves ve Raul Meireles ile konuşup konuşmadığının sorulması üzerine, "Her ikisi de önemli futbolcu. Ancak onlarla konuşup konuşmadığı konusuna girmeyeceğim. Şu anda benim için önemli olan Galatasaray'ın ve benim başarım. Pazartesi günü Fenerbahçe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Onlara karşı oynamam da benim için özel tabi ki. Ama ne olursa olsun saha içine girdikten sonra o dostluk, arkadaşlık bitmek zorunda kalıyor" yanıtını verdi.

"ÖNCELİĞİM GALATASARAY'IN BAŞARISI"

En büyük hedeflerimden biri Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmek olduğunu belirten Bruma, ancak şimdi öncelikli hedefinin Galatasaray formasını en iyi şekilde terletmek olduğunu söyledi.

Takım içi arkadaşlığa da değinen Portekizli, "Yabancı oyuncu için, takım içi arkadaşlık çok önemlidir. Takım arkadaşlarımın hepsiyle aram çok iyi. Hepsi bana çok destek oluyorlar. Koray, Emre hem iyi futbolcular, hem de karakterli insanlar. Umarım hepsiyle beraber bu atmosferi sürdürüp hedefimiz olan 4. yıldıza ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim