• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Ezine Add İmza Kampanyasını Tamamladı

Ezine Add İmza Kampanyasını Tamamladı
Hakkari Yüksekova Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Fatih Duru'nun adının Ezine ilçesinde...

Hakkari Yüksekova Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Fatih Duru'nun adının Ezine ilçesinde okuduğu okula verilmesiyle ilgili başlatılan imza kampanyası sona erdi. Ezine ADD, topladığı 1857 imzalı dilekçeyi kaymakamlığa teslim etti.

Ezine Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erol Şahin, "Hakkari Yüksekova Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan 16 askerden birisi olan Şehit Piyade Onbaşı Fatih Duru "nun Çanakkale Ezine ilçesi Mesleki Eğitim Merkezinden Erkek Berberliği meslek dalında Kalfalık ve Ustalık belgesi alarak mezun olması sebebiyle Derneğimiz, Şehit Fatih Duru'nun annesi Azime Duru ananın da onayını alarak, Yönetim Kurulumuzun 19 Nolu kararı ile mezun olduğu okulun adının Ezine Şehit Fatih Duru Mesleki Eğitim Merkezi olması için 29 Ekim 2015 günü Cumhuriyetimizin 92 kuruluş yıldönümünde "Şehidimizin Adını Yaşatalım" adı altında bir kampanya başlatmıştır.

Derneğimiz yönetimi ve üyeleri Ezine ilçe merkezinde, Geyikli beldemiz de stant açarak hemşerilerimizi bilgilendirerek imza toplamışlardır. Derneğimiz yönetimi ve üyeleri kampanyanın son durağı olarak Şehidimiz Fatih Duru'nun doğduğu ve yaşadığı Kayacık köyünü ziyaret ederek Annesi Azime Ananın imzası ve dilekçesi ile tüm köylünün desteği alınmıştır. Kampanyanın başladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramından bu yana Ezine, Geyikli ve Kayacık köyünden 1857 imza toplamışlardır. Ayrıca, ilçemizdeki siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek destekleri istenmiştir. Destek veren siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının dilekçeleri alınarak imza dosyamıza eklenmiştir" dedi.

Ezine ADD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şahin, kampanyada toplanan imzalar ve istek belirten dilekçeleri, ilçe Kaymakamı Ali Fuat Atik'e teslim etti.

Ezine Add İmza Kampanyasını Tamamladı

Ezine Add İmza Kampanyasını Tamamladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim