• BIST 9563.32
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde köy içerisinden geçen atık su ve sağlığı rahatsız eden çamurlu dereleri kapatarak vatandaşların yaşam koşullarının iyileşmesine olanak sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi ilçeye bağlı Dolutepe, Beşat ve Bakışlar mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların devam ettiği Dolutepe mahallesinde özellikle kış aylarında sağanak yağış ile birlikte köy içerisinde meydana gelen bataklıkların vatandaşların yaşam koşullarını olumsuz etkilemesi üzerine harekete geçen ekipler, kısa süre içinde bataklığı kapatıp mahalle yolunda stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, özellikle kış aylarındaki kötü yaşam koşullarının iyileşecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dolutepe Mahalle Muhtarı Hamut Yılmaz, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'den Allah razı olsun daha önce bu köyde sivrisinekten yatılmıyordu. Çevre civardaki tarlaların sulanmasından dolayı köy içine gelen ve sağlıksız bir şekilde yaşamımızı etkileyen bataklığı kurutup bize sağlıklı bir yaşam sunan belediyemiz çalışanlarına köy halkı olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalışmaların sona erdiği Eyyübiye Belediyesine bağlı Beşat Mahalle Muhtarı Ömer Kaya ise, "Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederiz. Mahallemizin yolları tozdan topraktan görülmüyordu çok şükür dört dörtlük yollara kavuştuk yaptıkları çalışmalardan dolayı Ekinci'ye teşekkür ederiz" diye konuştu.

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Eyyübiye’de kırsalda sona gelindi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim