• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Eyyübiye İlçesi Masaya Yatırıldı

Eyyübiye İlçesi Masaya Yatırıldı
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve teşkilat üyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ve teşkilat üyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Eyyübiye ilçesine yapılacaklar konusunda gerçekleştirilen ziyarette görüş alış verişinde bulunuldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaret esnasında Eyyübiye ilçesi masaya yatırıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mini bir toplantı yapılarak, belediye adına yapılan çalışmalar görüşüldü. Gerek ilçe merkezi bazında gerekse kırsal da yapılan hizmetler konusunda bilgi veren Başkan Ekinci, Vekil Özcan ve ilçe Başkanı Demirbaş'a vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri de iletmeyi ihmal etmedi. Gelen sorun ve talepleri not ederek çözümü noktasında birim amirlerine talimatlar veren Başkan Ekinci, " Vekilimiz ve ilçe başkanımız bizleri ziyaret ettiler. Eyyübiye Belediyesinin olarak bugüne kadar yapılmış olan çalışmalar ve bundan sonraki yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Şimdiye kadar hizmet noktasında istediğini tam olarak alamayan ilçemiz için neler yapılabilir onu konuştuk. İnşallah vekillerimizle, bakanımızla ve teşkilatlarımızla birlikte hizmetin en iyisine layık olan ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ilçe teşkilatıyla birlikte ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Merkez ve kırsal demeden çalışmalarımızın devamı için el birliğiyle çalışacağız" diye konuştu.

Eyyübiye İlçesi Masaya Yatırıldı

Eyyübiye İlçesi Masaya Yatırıldı

Eyyübiye İlçesi Masaya Yatırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim