• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi
Eyyübiye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına düzenlenen Öğretmenlerarası Futbol Turnuvası sona erdi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına düzenlenen Öğretmenlerarası Futbol Turnuvası sona erdi. Kupa töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 15 Temmuzu hiçbir şekilde unutturmayacaklarını söyledi.

Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına organize edilen futbol turnuvası sona erdi. 15 Temmuzda Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı canlarını feda eden şehitler anısına düzenlenen ve yaklaşık 10 gün süren futbol turnuvası sona erdi. Kalespor Tesislerinde 61 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın galibi Mehmet Akif İnan Ortaokulu oldu. Finalde TES-İŞ okulu ile karşılaşan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakada rakibini 4-3 mağlup eden Mehmet Akif İnan Ortaokulu oyuncuları ve taraftarları büyük mutluluk yaşadı. Spor tesislerinde düzenlenen kupa törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kupa töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci," Anlamlı bir programdayız, anlamlı günlerden geçiyoruz. Özellikle 15 Temmuz sürecini yaşamış bir millet olarak geleceğe daha sağlam bakmak adına, geçmişten de iyi dersler çıkarmak adına bu tarz turnuvaların düzenlenmesinde fayda var. 15 Temmuzu unutmamak adına, unutturmamak adına bizlere çok ciddi görevler düşüyor. Tarafımızı belli ettirmek, milli ve yerli olmak meselesidir. İlk turnuva teklifi geldiğinde arkadaşlarıma hemen her türlü desteği vereceğimi ifade ettim. Çünkü sizler de, eğitim camiası da biliyor ki idareciler, öğretmen ve öğrenciler bizlere her uğradıklarında, talepleri olduğunda geri çevirmiyoruz. Bu kırsal olsun, şehir içerisinde olsun hiç fark etmez. Birçok okulun bahçesinin düzenlenmesinden tutun da konferans salonunun tadilatlarına ve eğitim desteğine kadar her zaman gerekeni yaptık. Biz genç bir ilçeyiz, genç bir nüfusa sahip bir ilçeyiz ve tabi genç nüfusa sahip bir ilçe olarak eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Eğitimin sağlam temeller üzerine oturtulması gerektiğini biliyoruz. Bu kapsamda 3 tane Gençlik ve Kültür Merkezimizi açtık. Şuanda 17 spor salonu açtık. Buradan öğrencilerimize ifade etmek istiyorum, bu 17 spor salonu sizleri bekliyor. Hangi spor dalına ilgi ve alakanız varsa salon konusunda o merkezlerimiz açık ve faal durumda. Sporu araç olarak kılıyoruz" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise," Önce öğrencilerimize sonra ise toplumun bütün kesimlerine örnek olmamız gerekiyor. Benimsediğiniz, ilgi duyduğunuz spor alanında sizleri destekliyoruz. Önümüzdeki dönemde en büyük projemiz öğrencilerimizin spor yapması ile alakalı olacak" şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Eyyübiye Belediyesinin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim