• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan bazı park alanlarında engellilere yönelik düzenlemeler...

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan bazı park alanlarında engellilere yönelik düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Engellilere verdiği önemi her platformda dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine talimat verip park alanlarında engellilere yönelik düzenleme yapılmasını istedi.

Başkanın talimatı üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin Hayati Harrani Mahallesi, Süleyman Şah Caddesi üzerinde bulunan parkta engelli çocuklara yönelik düzenleme yaptı.

19 bin 750 metrekare alana sahip olup ilçenin en büyük yeşil alanlarından birini oluşturan park alanında engelli çocuklar için oyun alanları inşa edildi. Park içerisinde bulunan 2 adet çocuk oyun alanından birini engelli çocuklar için yeniden düzenleyen ekipler, vatandaşların da takdirini kazandı. Salıncak, tahterevalli, tırmanma aletleri gibi birçok fonksiyonlu oyun grubunu barındıran parkta, engelli çocuklar için de, 3'lü basketbol potası, salıncak, kaykay ve benzeri oyun grupları dizayn edildi.

Engelli vatandaşların da normal vatandaşlarla aynı ortam ve şartlarda bulunmalarını sağlayıp rekreatif faaliyetlerde bulunmalarını amaçlayan ekiplerin bu tarz çalışmalarının diğer park alanlarında da devam edeceği belirtildi.

Yapılan düzenlemelerle ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımız kurulduğumuz ilk günden itibaren başladı. Onların toplumun en önemli parçası olduklarını göstermek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Süleyman Şah caddesinde bulunan ve ilçemizin en büyük parklarından biri olan bu alanda yapılan bu düzenleme diğer parklarımızda da yapılmaya devam edilecek " şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış

Eyyübiye Belediyesi’nden Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim