• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Eyyübiye Belediyesinden 12 Bin Aileye Yardım

Eyyübiye Belediyesinden 12 Bin Aileye Yardım
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, dar gelirli 12 bin aileye 5 bin ton, Suriyeli mültecilere ise bin ton olmak üzere toplamda 6 bin ton kömür...

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, dar gelirli 12 bin aileye 5 bin ton, Suriyeli mültecilere ise bin ton olmak üzere toplamda 6 bin ton kömür yardımında bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla ilçe sınırları içerisinde yaşayan dar gelirli ailelere ulaşmaya devam eden Sosyal İşler Müdürlüğü kömür dağıtımına devam ediyor.

Başkan Ekinci'nin dar gelirli ailelere imkanlar dahilinde ulaşın talimatı üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor. Bir yandan merkez ve kırsal mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, diğer yandan dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Daha önce de gıda yardım paketleriyle dar gelirli ailelere ulaşan ekipler bu kez de kömür yardımıyla vatandaşların takdirini topladı. Nüfusunun büyük bir bölümü Sosyal Yardımlaşmaya kayıtlı olan Eyyübiye ilçesinde Eyyübiye Belediyesi de imkanlar dahilinde yardımlarını sürdürüyor.

İlçe sınırları içerisinde ikamet eden 12 bin aileye kömür dağıtımında bulunan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, kömür dağıtımıyla kalmayıp araçlarla kömürleri ailelerin evlerine kadar götürüyor. Vatandaşlar, kömür yardımından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ekinci'ye yardımlar nedeniyle teşekkür eden vatandaşlar, "Yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ederiz. Allah Eyyübiye Belediyesinden razı olsun. Bu kış gününde bizlere kömür dağıtımı yaptıkları için teşekkür ederiz. Bizler dar gelirli aileyiz. Zor durumdayız. Bu tür yardımların devamını bekleriz" açıklamasında bulundu.

Eyyübiye Belediyesinden 12 Bin Aileye Yardım

Eyyübiye Belediyesinden 12 Bin Aileye Yardım

Eyyübiye Belediyesinden 12 Bin Aileye Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim