• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Eyyübiye Belediyesinde Talepler Anında Yerine Getiriliyor

Eyyübiye Belediyesinde Talepler Anında Yerine Getiriliyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'ye gelen bir talep sonrası devreye giren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'ye gelen bir talep sonrası devreye giren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mevlevihane Camisi avlusunu temizledi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları her gün yapmış oldukları rutin temizlik işlerinin yanı sıra tarihi ve turistik yerleri de temizleyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. İlçe genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tarihi mekanların temizliğini de aksatmayan ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Belediye sınırları içindeki ana cadde ve ara sokaklarda titizlikle devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra belirlenen program dahilinde her gün bir ibadethanede temizlik çalışması yapılıyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda belirlenen programa ek olarak da ekip görevlendiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre halkı tarafından da takdir topluyor. Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'ye ulaşan vatandaşların talebi anında yerine getirildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci'ye gelen bir talebi değerlendiren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Haşimiye Meydanında bulunan ve Şanlıurfa'nın tarihi camilerinden biri olan Mevlevihane Camisinin avlusu başta olmak üzere cami avlusunun içerisinde bulunan ve içi kirli su dolu havuzlar ile cami dışını deterjanla yıkayıp temizleyerek daha temiz bir görüntüye kavuşmasını sağladı. Yapılan temizlik sonrası Mevlevihane Camisi avlusunu gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci ve çocukları temizlik yapan ekiplere teşekkür ederek ekiplerden bilgi aldı.

Eyyübiye Belediyesinde Talepler Anında Yerine Getiriliyor

Eyyübiye Belediyesinde Talepler Anında Yerine Getiriliyor

Eyyübiye Belediyesinde Talepler Anında Yerine Getiriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim