• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Eyyübiye Belediyesi Yeni Bir Gençlik Merkezi Yapıyor

Eyyübiye Belediyesi Yeni Bir Gençlik Merkezi Yapıyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını verdi.

Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerinin talebine duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dev projenin startını verdi. Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik ve Kültür Merkezinin protokolü İl Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı. Gençlere verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Ekinci, dev projeye imza attı. Buhara Mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşların da faydalanacağı dev proje için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci protokol imzaladı. Başkan Ekinci, " Gençlerimize yönelik projelerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

BİN 600 METREKARELİK DEV PROJE

Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen ve toplam 5 kattan oluşan Gençlik ve Kültür Merkezi hem bayanlara hem de baylara hitap edecek şekilde düzenlendi. Satranç, hobi salonu, fitnees salonu, bay-bayan mescit, müzik odası, bilgisayar odası, idare, dikiş-nakış dersliği, resim odası, ebru-hat sanatları odası, el sanatları odası, derslikler, kütüphane ve konferans salonunu içerisinde barındıran gençlik merkezinin, kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Buhara mahallesinde Bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek Gençlik Merkezi projesi için imzalanan protokol töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, hedeflerinin ilçe sınırları içerisinde ikamet eden tüm gençlere hitap edecek şekilde düzenlenmiş, gençlik merkezlerinin sayılarını artırmak olduğunu söyledi.

GENÇLİK MERKEZİ HERKESE HİTAP EDECEK

Başkan Ekinci, "Buhara mahallemizde daha öncede çok değerli bir büyüğümüzden talep ettiğimiz bir yer vardı. Yaklaşık olarak. 65 bin metrekare alan var. Orada yaklaşık olarak 6 tane okul yapılıyor. Toplam 201 dersliktir. Dolayısıyla 6 bin öğrencinin eğitim göreceği bir alan. Hemen onun yanında bin 600 metrekare alan var. Yine bu okulları süsleyecek bir şekilde kültür merkezini hem Buhara Mahallesi, Haleplibahçe Mahallesi ve çevre mahalleler içinde de hizmete sunmuş olacağız. Bu protokol için Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci'yi ziyaret ettik. Bu protokolümüzü imzaladık. Daha öncede hazır olan proje inşallah haftaya da ihaleye çıkıyor. Oraya çok güzel bir tesisi de halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyorum. Buhara Mahallesinde 6 tane okul bir anda projesi başlıyor. Başkanımızın bizden talep ettiği bir kültür merkezi vardı. Yaklaşık olarak 201 derslik. Başkanımıza bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Eyyübiye Belediyesi Yeni Bir Gençlik Merkezi Yapıyor

Eyyübiye Belediyesi Yeni Bir Gençlik Merkezi Yapıyor

Eyyübiye Belediyesi Yeni Bir Gençlik Merkezi Yapıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim