• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.

Kurulduğu ilk günden itibaren belediyecilik hizmetleriyle kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediyesi, daha yaşanılabilir ve yeşil bir Eyyübiye için de kolları sıvadı. İlçe merkez ve kırsalında yürüttüğü çalışmalara yaz kış demeden devam eden Eyyübiye Belediyesinin şimdiki kısa vadeli hedefi ise ilçe genelindeki tüm parklarda revizyona gitmek.

İlçe genelinde bir yandan yeni park yapımı için çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer yandan da Başkan Ekinci'nin talimatlarıyla mevcut parklarda düzenlemeye gidiyor. Bütün park alanlarındaki çocuk oyun grupları, spor kondisyon aletleri ve kent donatıları yenilenmek kaydıyla hummalı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda ilçe genelindeki birçok parkta yenileme çalışması yürüten ekiplerin asıl hedefi ise yeni park alanlarını vatandaşların hizmetine sunmak. Direkli Mahallesi ve TOKİ'de vatandaşın hizmetine sunulan parklarla takdir toplayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Direkli Mahallesinde bulunan ve 11 bin 450 metre kare alana sahip olan parkın içerisinde, çocuk oyun grupları spor kondisyon aletleri, çok amaçlı spor sahası, modern kent donatıları, bank, piknik masası, çatılı bank, çöp kutusu gibi malzemeler ve dinlenme alanları gibi bir çok rekreatif kullanımın yapılabileceği donatıları içermektedir. Yine TOKİ mahallesinde de 10 bin metre kare alana sahip park içinde; çocuk oyun grupları, oturma alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, modern kent donatıları, bank, piknik masası, çatılı bank, çöp kutusu gibi malzemeler ve kullanımlar bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyesinden devredilen yeşil alanların bir kısmında da bakım ve onarım çalışmaları yapılmakta. Bakımsız ve atıl durumda bulunan park alanlarının daha kullanılabilir, fonksiyonel ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikli alanlara dönüştürme çalışmaları kapsamında öncelikle park alanlarındaki çocuk oyun gruplarının zeminlerine kauçuk kaplama yapılarak daha güvenli oyun alanları oluşturulması sağlandı.

İlçe genelinde sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar Başkan Ekinci'ye teşekkür ederek, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye yaptığı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Buralara Yeşil alanlar kazandırdı. Bu Yeşil alanlarda, yapılan parklarda gelip istirahat ediyoruz, dinleniyoruz. Çocuklarımız burada oyun oynuyor" ifadelerine yer verdi.

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Eyyübiye Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim