• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Eyyübiye Belediyesi, Muhtaç İnsanlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi, Muhtaç İnsanlara Ulaşmaya Devam Ediyor
Eyyübiye Belediyesine bağlı bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı yerlerinde yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesine bağlı bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı yerlerinde yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci de yardım dağıtımına eşlik ederken, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçenin farklı semtlerinde tespit etmiş olduğu yardıma ve bakıma muhtaç ailelere dokunmaya devam ediyor. Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının güzel örneklerini sosyal belediyecilik çalışmalarıyla gösteren Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri takdir topluyor. Belediyeye bağlı ekipler tarafından tespit edilen ailelere başta gıda olmak üzere ihtiyaca göre yardım etmeyi sürdüren ekipler, belirlenen program dahilinde periyodik olarak ailelere ulaşıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Umut Masasıyla yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşan Eyyübiye Belediyesi yiyecek, giyecek gibi yardımlarda bulunuyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğünün daha önce tespit etmiş olduğu Muradiye, Hacı Bayram ve Yakubiye mahallerinde bulunan yardıma muhtaç ailelere hem Eyyübiye Belediyesinin hem de hayırsever vatandaşların bağışlamış olduğu yiyecek, giyecek ve gıda maddelerini teslim etti. Yardım dağıtımında bayan ve çocuklarla yakından ilgilenen Ayşe Ekinci zaman zaman gördüğü manzaralar karşısında duygusal anlar yaşadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı personelle birlikte yardıma muhtaç aileleri kapı kapı dolaşan Ayşe Ekinci, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını da dinledi. Belediyeyi ilgilendiren konularda sorunların en kısa zamanda giderileceği sözünü de veren Ayşe Ekinci, "İlçe sınırlarımız içinde yardıma muhtaç birçok ailenin ne kadar zor şartlar altında yaşam mücadelesini verdiklerini görüyoruz. Başkanımız Mehmet Ekinci ve ekibi sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sergiliyorlar. İlçe sınırlarımız içinde çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlarımızı yerinde görüyoruz. Onlarla aynı duyguları paylaşıp neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şunu açıkça ifade etmek gerekiyor ki Eyyübiye'de yaşayan ve yardıma muhtaç birçok aile var. Bizler de elimizden geldiğince gerek Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü gerekse de Umut Masası aracılığıyla bir nebze de olsa insanlarımıza dokunmaya dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yardıma muhtaç ailelerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediyesi, Muhtaç İnsanlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi, Muhtaç İnsanlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi, Muhtaç İnsanlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim