• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Eyvah Eyvah 3'e 4 ödül geldi

Eyvah Eyvah 3'e 4 ödül geldi
Erzurum'daki Uluslararası Dadaş Film Festivali'nde ödüller dağıtıldı.

'Eyyvah Eyvah 3'ün 4 dalda ödül aldığı gecede, Ömür Gedik, 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' filmi oyuncularıyla 'Sevdan Olmasa' şarkısını söyledi. 

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A salonunda düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Festival Komitesi Başkanı Nil Gürpınar, onur konukları Halit Akçatepe, Engin Çağlar, Salih Kalyon ve Şefik Döğen, Jüri başkanı Gani Müjde üyeleri Aslı Selçuk, Ömür Gedik, Murat Han, Ahmet Sarı ile çok sayıda öğrenci ve sanatsever katıldı.

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı'nın Güdük Necmi'si Halit Akçatepe, salona girişinde seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Sunuculuğunu İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Öznur Atayeter'in yaptığı ödül gecesinde en iyi film 'Eyyvah Eyvah 3' seçildi. 'Eyyvah Eyvah 3' filmindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu Ata Demirer, en iyi kadın oyuncu ödülünü ise Kadın İşi Banka Soygunu filmindeki Meltem Cumbul, Filiz Özge Ulusoy, Esra Dermancıoğlu ve Filiz Ahmet layık görüldü. 

En iyi kurgu 'Kadın İşi Banka Soygunu' filmi ile Ahmet Can Çakırca'ya, en iyi senaryo ve yönetmen ödülü 'Senin Hikayen' filmi ile Tolga Örnek'e, en iyi müzik ödülü 'Eyyvah Eyvah 3' ile Fahir Atakoğlu'na, en iyi görüntü yönetmeni ödülü 'Eyyvah Eyvah 3' ile Gökhan Atılmış'a verildi. Ödül alanların büyük bir bölümünün katılmadığı gecede onların yerine peş peşe sahneye çıkan oyuncu Salih Kalyon aldı. Kalyon'un vekaleten 4 ödül aldığı gecede son ödülü veren Murat Han, "Keşke senin bu kadar yormayıp ödül alanlar geceye katılsaydı" dedi. 

Sinema eleştirmeni, gazeteci Ömür Gedik'in şarkılarıyla renk kattığı gecede eğlenceli dakilalar yaşandı. Ömür Gedik, 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' oyuncularını sahneye alarak hep birlikte 'Sevdan Olmasa' şarkısını söyledi. Gecede Ömür Gedik'in seslendirdiği 'Ardakaş' şarkısına ünlü oyuncu Murat Han da şiiriyle eşlik etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim