• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi
Eyüp Belediyesi Zabıta ekipleri ekmek fırını, tatlı üretimi yapan imalathane ve satış yerlerini denetledi.

Eyüp Belediyesi Zabıta ekipleri ekmek fırını, tatlı üretimi yapan imalathane ve satış yerlerini denetledi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katıldığı denetimlerde imalathanelerin eksiklikleri tespit edildi. Bazı iş yerlerine eksikleri tamamlaması için süre verilerken ruhsatsız bir iş yerine cezai işlem uygulandı.

Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi özellikle unlu mamül üretimi yapan iş yerlerini denetledi. Eyüp Sultan Meydanı'nın da sabah saatlerinde başlayan denetimlere Remzi Aydın'da katıldı. Eyüp Sultan Camii karşısında bulunan yaklaşık 130 yıl önce kurulmuş ekmek fırınının denetimlerine katılan Remzi Aydın, "Eyüp Belediyesi olarak gıda kontrollerimizi bugün başlatıyoruz. Bunları rutin aralıklarla yapıyoruz ama bugün ramazan öncesine denk geldi. Bu kontrollerimizde halkımızın sağlığı için baktığımız birkaç nokta var. Öncelikle iş yerinin ve kullanılan aletlerin temizliği, gıda ürünlerinin saklanma koşulları, işçilerin eğitim alıp almadıkları gibi yaklaşık 15 kalemde arkadaşlarımız denetimlerini yapıyorlar. Bu iş yerinde ufak tefek eksiklikler var onları da arkadaşlarımız uyaracaklar. Esnafımızda kendini bu anlamada düzeltecek. Bütün gayretimiz halkımızın daha sağlıklı ürünlerle muhatap olması adına. Biz Eyüp esnafımıza güveniyoruz. İnşallah bu çalışmalarla beraber daha sağlıklı hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

Eyüp Sultan Meydanı'ndaki denetlemelerin ardından Alibeyköy "de bulunan tatlı üretim ve satış yerleri de denetlendi. Buradaki denetimler sırasında ruhsatsız faaliyet gösteren bir iş yerine ruhsatlandırma işlemleri için süre verilirken 220 lira cezai işlem uygulandı.Cihan

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Eyüp zabıtası iş yerlerini denetledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim