• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Eyüp Belediyesi’nden Lise Son Sınıflara Büyük Destek

Eyüp Belediyesi’nden Lise Son Sınıflara Büyük Destek
Eyüp Belediyesi'nin eğitime desteği devam ediyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Destek Bizden, Başarı Sizden" kampanyası kapsamında, lise son sınıf...

Eyüp Belediyesi'nin eğitime desteği devam ediyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Destek Bizden, Başarı Sizden" kampanyası kapsamında, lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteklerini kendi elleriyle teslim etti.

Gençlere ve eğitime büyük destek veren ve bu konuda önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gençleri ve ailelerini unutmadı. "Destek Bizden, Başarı Sizden" sloganıyla Alibeyköy Anadolu Lisesi ve Alibeyköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde gençlerle buluşan Başkan Aydın, eğitime destek paylarını bizzat kendisi dağıttı.

Gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Aydın, "Yaklaşık 6-7 yıldır Eyüp Belediyesi olarak her zaman biz eğitime, gençliğe, kültüre, sanata kısaca insana yatırım yapacağız demiştik yapmaya devam ediyoruz. Bugün de lise son sınıftan üniversiteye geçmekte olan öğrencilerimize maddi anlamda bir katkıda bulunduk. Gençlerimizle sabah sohbetler, söyleşiler gerçekleştirdik. Şimdi de yardımlarımızı dağıtıyoruz. Bir parça olsun onların bu süreçlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çok yerinde bir iş olduğunu da anlıyoruz. Gençlerimiz de aynı kanaatteler. Onların küçük dünyalarında büyük ufuklar açtığını görüyorum. Bizler doğru olan şeylere devam edeceğiz. Her zaman doğru olan neyse milletimizin gençliğimizin faydası neredeyse biz her zaman orada olacağız. Gençlerimizi her zaman geziye götürüyoruz. Bu sene de inşallah yapacağız. Onun dışında gençlerimizin gitmesini arzu ettiğimiz yerler var. Çanakkale, Bursa ve Konya gibi oralara da götüreceğiz gençlerimizi. Gezmek ,görmek de eğitimin bir parçası aslında. Biz onları yapamıyoruz aslında toplum olarak. Biz gençler için daha faydalı şeyler yapıyoruz. Sözleştik inşallah onlara bu gezi sözünü de gerçekleştireceğiz" dedi.

Eyüp'teki liselerde okuyan ve Eyüp'te ikamet edip ilçe dışında eğitim gören toplam 3 bin 297 öğrenciye eğitim desteği verilecek.

Eyüp Belediyesi’nden Lise Son Sınıflara Büyük Destek

Eyüp Belediyesi’nden Lise Son Sınıflara Büyük Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim