• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor
Eyüp Belediyesi'nin halka açılan yüzlerinden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi, vatandaşın belediye...

Eyüp Belediyesi'nin halka açılan yüzlerinden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi, vatandaşın belediye ile olan iletişimini sağlamada ilk sırada yer almaya devam ediyor. Talep ve şikayetler altı dakikada ilgili birime ulaşırken, Başkan Remzi Aydın "Beyaz Masa personelimizin yüzü bizim yüzümüz, sesi bizim sesimizdir" dedi.

Vatandaşla ilgili istek ve şikayetlerde birebir iletişime geçmeyi tercih eden, yıl boyunca 10 binlerce çağrı ve başvuruyu yanıtlayan iki merkez, Eyüp Belediyesi'nin vizyon ve misyonunu en iyi şekilde temsil ediyor. Bir yıl içerisinde toplamda 50 binin üzerinde çağrıya cevap veren Çağrı Merkezi ve 10 binin üzerinde başvuru kaydına geri dönüş yapan Beyaz Masa, Eyüp Belediyesi'nin ilçe sakinleriyle en yakın temas kuran birimlerin başında geliyor.

Tüm rutin görevlerinin yanında Eyüp'te bulunan muhtarlıklar, dernekler, vakıflar ve okullar dahil olmak üzere 94 kurum ve kuruluşa ziyaret de gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit eden Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi ekipleri, sorunların raporlanarak sistematik bir şekilde çözümlenmesi amacıyla birimlere iletiyor. Gerek telefonla, gerekse bizzat belediyeye gelerek şikâyet, talep ve önerisini paylaşan vatandaşların talebi, başvuru sonrasındaki 6 dakika içerisinde ilgili müdürlüğe ulaşıyor.

HER TALEPE CEVAP VERİYORLAR

Özellikle son günlerde başta Eyüp Sultan'dan Mevlana'ya YHT ile Konya Vuslat Yolculuğu olmak üzere Edirne, Bolu, Bursa ve Çanakkale gezilerinin taleplerini de alan Beyaz Masa ekiplerimiz, Eyüplülere hızlı çözümler de üreterek hem vatandaşın vakitten tasarruf etmesini, hem de belediyeden memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Kurum dışı istek ve sorunlarda da vatandaşa destek olan Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa; İBB, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ gibi kurumlar için arama yapanları yönlendirme ve bilgilendirme hizmetinin yanı sıra Eyüp'e nasıl gelineceğini, araç ulaşım bilgilerini, Eyüp'teki tarihi ve manevi mekanların adres bilgilerini de veriyor. Beyaz Masa ayrıca Göktürk Ek Hizmet Binası ve Pirinççi Bilgi Evi'nde de hizmet veriyor.

BAŞKAN AYDIN; "BEYAZ MASA BİZİM YÜZÜMÜZ"

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa'nın önemine değinerek "Eyüp Belediyesi Beyaz Masa ve Çağrı Merkezimiz, bizim vatandaşlarla yüz yüze faaliyet gösteren en önemli birimlerimizden. Belediyemizin vatandaşla olan halka ilişkiler çalışmalarında ve hizmetlerinde ilk iletişime geçen bu birimimiz, belediyemizin vizyon ve misyonunu açısından önemli bir görev gerçekleştiriyor. Beyaz Masa personelimizin yüzü bizim yüzümüz, sesi bizim sesimizdir. Kardeşlerime görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI AÇIK İLETİŞİM

Konya ve Çanakkale gezileri için müracaat eden Eyüplüler gerek telefon gerekse de birebir iletişime geçtiği hizmetli personelin pozitif, güler yüzlü ve sıcakkanlı oluşunun kendilerine de olumlu şekilde yansıdığını belirtiyorlar. Mesaj sistemi sayesinde işitme ve konuşmada zorluk çeken vatandaşlara özel SMS'lerle kayıt ve başvuru oluşturulup geri dönüş yapan Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa ekipleri aynı zamanda Çanakkale, Edirne, Bolu, Bursa ve Konya'ya kayıtlar alıp vatandaşın hangi günde geziye çıkacağını belirleyerek geri dönüş yapıyor. Ekipler ayrıca Konya gezisinin yanı sıra festival, konferans, açılış gibi saha etkinliklerinde vatandaşların yanında yer alıyor. Bütün başvuru ve hizmet sonrasında ise memnuniyet ölçümü yapan ekipler, üstün ve kaliteli hizmet için adeta birbiriyle yarışıyor.

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Ve Çağrı Merkezi Göz Dolduruyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim