• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

EXPO 2016’nın Gönüllü Tanıtım Elçileri

EXPO 2016’nın Gönüllü Tanıtım Elçileri
Adem Tolunay Anadolu Lisesi öğrencileri 22 Nisan'da "Çiçek ve çocuk" temasıyla kapılarını açmaya hazırlanan EXPO 2016'nın gönüllü tanıtım elçileri...

Adem Tolunay Anadolu Lisesi öğrencileri 22 Nisan'da "Çiçek ve çocuk" temasıyla kapılarını açmaya hazırlanan EXPO 2016'nın gönüllü tanıtım elçileri oldu. Okul Yönetimi tarafından oluşturulan öğrenci komitesi okul bahçesine kurdukları stantta ve sosyal medyada EXPO 2016'nın tanıtımını yaparak, EXPO'ya giriş bileti alınmasına katkı sağladı.

EXPO 2016 Antalya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü'nün okullarda sürdürdüğü tanıtım çalışmaları kapsamında Adem Tolunay Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortak bir proje yapıldı. Okul yönetimi tarafından belirlenen 10 kişilik öğrenci komitesine EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü uzmanları tarafından EXPO 2016 hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrenci Komitesine verilen eğitimde özellikle indirimli bilet kampanyası anlatıldı. Öğrencilerden yapacakları tanıtım çalışmalarında bu unsuru tüm arkadaşları, öğretmenleri ve aileleri ile paylaşmaları talep edildi.

Bu eğitimin ardından öğrenci komitesi okulda tüm sınıflarda EXPO 2016 Antalya tanıtım filmlerini göstererek arkadaşlarını Türkiye'nin ilk EXPO'su hakkında bilgilendirdi. Komitede görev alan öğrenciler ayrıca teneffüslerde ve öğle yemeği arası boyunca okul bahçesinde kurulan tanıtım masasında EXPO 2016 Antalya cingılı eşliğinde arkadaşlarına ve öğretmenlerine tanıtım yaparak, tohum kart, anahtarlık, broşür, takvim, kartpostal ve bez çanta dağıttı. Tanıtım komitesi, tanıtım materyallerini dağıtırken arkadaşlarını EXPO 2016'nın sosyal medya hesaplarını beğenmeye davet etti.

Adem Tolunay Anadolu Lisesi Öğrenci Konseyi'nin yaptığı çalışmalar sonrası öğretmenler, öğrenci ve veliler kendileri ve çevresinde ulaştıkları kişilere EXPO 2016'nın indirimli bilet kampanyasını anlatarak bilet satışına katkı sağladı.

Ayrıca okulun biyoloji ve coğrafya öğretmenleri, kendilerine teslim edilen tohum kartların okulun yeşil alanlarına öğrenciler tarafından ekimlerinin yapılıp, yetiştirilmesinden öğrencilerin sorumlu olacakları bir proje yürütme kararı aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim