• BIST 9548.09
  • Altın 2492.304
  • Dolar 32.5099
  • Euro 34.5561
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Evlilik Okulu’nda Yeni Dönem Başladı

Evlilik Okulu’nda Yeni Dönem Başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projesi "Ailemi Seviyorum" kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 27. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projesi "Ailemi Seviyorum" kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 27. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 27. dönem başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, bugüne kadar klasik şehircilik anlamında birçok yatırım yaptıklarını belirterek, "Altyapı, üstyapı, yeşil alan, temiz hava, teleferik, kayak merkezi gibi pek çok şey yaptık ama bunlardan daha çok önemsediğimiz belediyeciliğin eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleri. Eğitim faaliyetlerimizin içerisinde Ailemi Seviyorum projemiz var. Ailemi Seviyorum projesi Türkiye'de ödül almış bir proje. Evlilik Okulu da bu proje içerisindeki çalışmalarımızdan bir tanesi" diye konuştu.

Evlilik Okulu'nda bugüne kadar 26 dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Değirmenci, "Tabi evlilik hayattaki en önemli kararlardan bir tanesi belki de en önemlisi. Hayata böyle bilinçli başlamak evliliğin ilk yıllarında eşimizle, ailemizle ve çevremizle olan diyalogları sağlıklı öğrenebilmek bence çok önemli. Tabi ki sağlıklı bir toplum istiyorsak öncelikle sağlıklı bir aile; sağlıklı bir birey istiyorsak da sağlık bir anne baba ortamı oluşturabilmek lazım" dedi. Eğitimin 16 saatlik bir ders programını kapsadığını kaydeden Değirmenci, şöyle konuştu: "Bugüne kadar mezun olan arkadaşlarımız hep "iyi ki gelmişiz" diyorlar. İnşallah sizler de böyle güzel duygularla bu programı tamamlarsınız. Hiçbir zorunluluk olmamasına rağmen özel hayatınızdan fedakarlık ettiniz buraya eldiniz. Bir ay sonra inşallah yüzlerinizde daha güzel tebessümlerle projeyi bitiririz. Hepinizi tebrik ediyorum."

Konuşmanın ardından ilk derse geçildi.

Evlilik Okulu’nda Yeni Dönem Başladı

Evlilik Okulu’nda Yeni Dönem Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim